U15. Bajnokok Tornája - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

U15. Bajnokok Tornája

ARHÍVUM > Hírek > 2018

Albertirsa SE - Bolha FTSE Tárnok 0-9 (0-1)
Albertirsa, 2018-06-24 - vasárnap 11:00

Játékvezető: Márton Lajos
Aszisztens: Weil Levente, Nagy Ádám

Gól: Fülöp Richárd 15' 70' 72' 73', Botta-Dukát Dominik 67' 89', Kóka Zsolt 75' 87', Csőke Mihály  (öngól) 88'

Lapok: Rebi Zsombor 54' , Hoppál Dániel 68'

Albertirsa SE: Rigó László - Kövesi Sebastián György, Hrubi Mátyás (Gáspár Zsombor 75'), Csőke Mihály, Rizmajer Bence, Ocztos Áron György (Krajcz Kristóf Máté 75'), Csőke Attila, Faragó Norbert, Brunner Bence, Vaczulik Ádám, Papp Kristóf (Benyó Szabolcs 42')

Edző: Szabó György

Bolha FTSE Tárnok: Molnár Áron - Sedlac Attila Hunor, Rebi Zsombor, Száraz Gyula, Hoppál Dániel - Szász Károly (Balog Benjámin 71'), Kóka Zsolt. Molnár Roland (Botta-Dukát Dominik 61') - Fülöp Richárd, Fülöp Szabolcs, Somogyi Ádám István (Somogyi Péter Pál 75')

Edző: Kovács László


Eredetileg Tárnok lehetett volna a rendezője a mérkőzésnek, de a Keleti csoport bajnoka kijelentette, nem hajlandó Tárnokra utazni, mert elfogyott az idei utazási keretük. Érdekes hozzáállás, de így is belementünk és mi utaztunk Albertirsára, okos enged... alapon. Ez méginkább tüzelte a csapatot és a gyerekek mindenképpen meg akarták mutatni, hogy idegenből is elhozzák a kupát.

Nagy akarással vetették magukat a küzdelembe a srácok, talán a kelleténél is nagyobb volt a bizonyítani akarás, ami azt eredményezte, hogy a folyamatos nyomás és a sorozatban kidolgozott gólhelyzetek ellenére sem sikerült egy ideig előnyre szert tennünk. Óriási ziccerek maradtak ki, mignem az első negyed óra végén megtört a jég és Fülöp Ricsi jó helyre,  a hálóba talált. Csapatunk nagy fölényben játszott, de az első félidőben továbbra is kimaradtak helyzeteink.

A második játékrész hasonlóképpen folytatódott. A hazaiak kapusa továbbra is csapata legjobbja volt, de sokszor mi tettük naggyá azzal, hogy folyamatosan bele,- vagy a kezei közé lőttük a labdát. Amit nem, az fölé, mellé, kapufára ment, vagy blokkolták a védők.

A 67. percben végre megtört a jég. A pár perccel korábban beállt Botta-Dukát Domi nem hibázta el helyzetét és közelről kapuba talált. Ez a gól hozta meg a sorsfordulót. Domi higgadt találata meghozta az önbizalmat, szerencsét és feloldotta a görcsösséget. Ettől kezdve már csak a gólkülönbség volt a kérdés, mert sűrűn rugdaltuk a gólokat. Végül az utolsó 23 percben 8 góllal terheltük meg az albertirsai hálót, kétséget nem hagyva affelől, hogy ki a jobb csapat.

A mérkőzés végén átvehettük a Bajnokok bajnokának járó serleget.

Bravó gyerekek! Nagyszerű bajnoki évet produkáltatok! Csak így tovább!


Kovács László: - Nehezen indult, de a véghajrában már ellenállhatatlanok voltunk. Gratulálok a csapat valamennyi játékosának az egész éves kiváló teljesítményhez!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz