Éves statisztika - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Éves statisztika

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2016/2017
Ilyenkor, amikor egy bajnokságnak vége, érdemes talán tallózni egy kicsit a statisztikai adatokban. A számok nem szoktak csalni és sokat elárulnak egy bajnokságról, egy idényről, vagy egy csapatról. Megpróbálom bemutatni speciális nézőpontból a bajnokságunkat. A fő nézőpont természetesen U15. csapatunk. Van itt többek között "Hazai tabella", "Idegenbeli tabella", "Első félidei tabella", "Házi góllövőlista" és sok egyéb. Akár komoly következtetéseket is le lehet vonni ezekből a mutatókból, de csak úgy szórakozásból is érdemes böngészni. Jó szórakozást hozzá!
Kezdjük talán az "Általános tabellával", hiszen mégis csak ez a bajnokság végeredménye.
Hazai tabella és az idegenbeli tabella kissé csalós, hiszen a nevezési szabályok értelmében (Budapest bajnokságba neveztünk) a fővárosi csapatok nem kötelesek vidékre utazni. Volt nem egy csapat, aki ennek ellenére eljött hozzánk, de ezt közel sem tette meg mindenki, ezért idegenben több mérkőzést játszottunk, mint hazai pályán.
Hazai tabella
Idegenbeli tabella
Az első és második félidőkben nyújtott teljesítményeinket összehasonlítva az derült ki, hogy a második játékrészben voltunk valamivel eredményesebbek. A különbség nem nagy, mindössze 3 pont.
Első félidei tabella
Második félidei tabella
Az őszi és tavaszi szereplésünkben számottevő a különbség. Ha úgy tetszik, fiatal játékosaink, akiknek nagyrésze az U14-es bajnokságban is szerepelt - nem is rosszul, hiszen ők ezüstérmesek lettek a Pest megyei bajnokságban - tavaszra beértek egy korosztállyal feljebb is.
Őszi tabella
Tavaszi tabella
Még egy utolsó tabella, ahol az első hat helyezett csapat egymás elleni eredményeit vettem figyelembe. Itt látható, hogy nem tudtuk velük felvenni a versenyt. Ennek legfőbb oka az, hogy az 1-5 helyezett csapatok rendelkeztek a legtöbb valóban 15 éves játékossal. Az 1-2 év korkülönbség ebben az időszakban még nagyon sokat számít.
Tabella az első hat helyezett egymás elleni eredményei alapján
Az alábbi táblázat játékosainkról ad tájékoztatást. A bajnokságban 20 játékos lépett pályára az U15. csapatban. Itt többek között megtudhatjátok, hogy ki hány percet töltött a pályán, hány gólt szerzett és milyen átlagot ért el Kovács László edző meccsenkénti értékelése alapján, de egyéb adatokat is lehet böngészni.
Egyéni statisztika játékosainkról
Egyéb érdekességek
Összesített góllövő lista (1-28 hely)
Bara Robi az előkelő 4. helyen végzett.
Csapatunk helyezés grafikonja
A  házi góllövő lista
Eredménymátrix
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz