Értékelés - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Értékelés

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2010/2011

A bajnokságban ifi játékosaink a Tárnok KSK csapatát kiegészítve, a Tárnok KSK színeiben vettek részt a 2010/2011-es pontvadászatban.


Szóljon ez az oldal a Tárnok KSK ifi csapatáról. Az értékelést a KSK honlapjáról és engedélyével emeltük át, ami teljes egészében Aradi Béla, a KSK honlapja főszerkesztőjének munkája.
Köszönjük!

A 2010-2011 évi U19 Bajnokság Krónikája


J\'e1t\'e9kos keret, edzők
Eredm\'e9nyek

Tabell\'e1k

2010 őszi statisztik\'e1k

A teljes Bajnoks\'e1g statisztik\'e1i


Ebben a bajnokságban a Bolha Focitanodával közös U 19-es csapatot indítottunk. Az együttműködés sikeresnek mondható, hiszen A Stencinger Norbert által irányított együttes kulturált, tudatos játékot mutatva; szép győzelmeket aratva a bajnokság végéig harcban állt a dobogós helyezésért. Az, hogy végül "csak" az - egyébként szép sikernek  tekinthető - negyedik helyet szereztük meg, talán néhány, főleg a bajnokság elején történt idegenbeli botlásunknak a következménye. Valószínűleg fiataljainknak hozzá kellett szokniuk a saját csapatukat, nem ritkán vérmesen buzdító nézőkhöz, hogy vendégként se remegjen meg a lábuk döntő helyzetekben.
Többen nyújtottak ígéretes teljesítményt a csapatból, reméljük, hogy a legügyesebbek és szorgalmasabbak hamarosan a felnőtt csapatban is bizonyíthatják tehetségüket!

Szép Volt Fiúk! Hajrá Tárnok!Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz