9.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

9.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2010/2011 > Rájátszás

BOLHA FTSE - ÚJBUDA TC 5-1 (2-1)
Bajnoki mérkőzés - Felsőházi rájátszás
Tárnok BFTSE Sportpálya, 80 néző
- (2011.06.08 18:30)
Gól: VAJDA DÁNIEL 6' 26' 69' 88', FEHÉR ROLAND 90' ill. VENDÉG GÓL 28'

A forduló további eredményei:

SOROKSÁR SPORT CLUB KFT. - GRUND 1986 FC "A" ?-?, XII. KER. ÖNK. HEGYVIDÉK - SZENT ISTVÁN SE 2-5, MLTC - BVSC-ZUGLÓ ?-?, ÚJPESTI TE - GÁZMŰVEK MTE 4-1

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA 7 - GÁL TAMÁS 7, VÖLGYI ÁDÁM 7, PANYI LÁSZLÓ 7, PUSZTAI CSABA 7 (ÉDES BENCE 85') -  FARKAS ÁKOS 7 (NAGY RENÁTÓ 84'), MÁJER GERGŐ 8, FEHÉR ROLAND 8, CZEILINGER PÉTER 7 (RÉTI TAMÁS 85') - SÁRAI FERENC 7 (CSŐSZ BALÁZS 71'), VAJDA DÁNIEL 10
Edző:
KOVÁCS LÁSZLÓ

Újbuda TC:

A rájátszás záró fordulóját is sikerrel vette U17-es csapatunk. Ezúttal kivételesen egy olyan csapat ellen léphettünk pályára, akik hajlandók voltak budapestről kitenni a lábukat és így - a rájátszásban először - hazai pályán mérkőzhettünk. Ez, mint később kiderült, inkább nehézséget okozott nekünk, minthogy előnyt jelentett volna. Furcsa szituáció, de mintha a sorozatos idegenbeli szereplések után szokatlan lett volna a saját, kisebb méretű pályánk.
Az első félidőt ugyan már a mérkőzés elején góllal kezdtük és ezt később még növelni is tudtuk. Mindkét gólunk szerzője Vajda Dani volt. A második gólunkat viszont perceken belül ledolgozta ellenfelünk. Egy aránylag ártalmatlan helyzetben Völgyi Ádám röviden passzolta haza a labdát, amire az Újbuda támadója lecsapott és Családi Attila már tehetetlen volt vele szemben. A vélidő végéig már nem változott az eredmény, így egy gólos előnnyel mehettünk a szünetre. Ellenfelünk játékán viszont nem látszott, hogy idáig összesen egyetlen győzelmet és csupán 3 pontot szerezett. Mezőnyben ügyesen játszottak és küzdöttek.
A második félidőben viszon fokozatosan felőröltük őket. Ehhez talán az is kellett, hogy egy jó ütemű indításukat a spori lesnek minősítette és lefújta. Persze nem könnyű a játékvezetők helyzete, hiszen ezeken a mérkőzéseken egyetlen egy bíró vezet. Ilyenkor a tévedés fokozottabban benne van a lesek megítélésénél. A lényeg, hogy Vajda Dani még kétszer volt eredményes, amiből az egyik gólját tiziből szerezte, és így "mesternégyest" szerzett. Szép teljesítmény volt! Azután az utolsó percekben egy 22 méteres szabadrúgásból Fehér Roli lőtte ki a jobb felső pipát. A labda szinte mindkét kapufát érte a felső sarokban. Ez az igazi védhetetlen kategória.
Kialakult az 5-1-es végeredmény, ami - főleg a második félidei - a két csapat teljesítményét figyelembe véve, megérdemelt.
A 9., azaz záró fordulót játszottuk ugyan, de még egyik csapat sem játszotta le az összes mérkőzését. Főleg a tavaszi mostoha időjárás következtében maradtak el mérkőzések. Nekünk például víz alatt állt a pályánk, amikor a Hegyvidék csapatát fogadtuk volna. A tabella alapján az biztos, hogy harmadiknál rosszabb helyen már nem végezhetünk. Sajnos nagy a valószínűsége, hogy jobb helyen sem. Akit papíron még meg lehetne előzni az az UTE, ám az elmaradt mérkőzéseket figyelembe véve ez szinte kizárt. Persze a sportban csak korlátok vannak, lehetetlen nincs. Nekünk is meg kell próbálni. Legalább is a sportszerűség ezt diktálja!


KOVÁCS LÁSZLÓ (TÁRNOK BOLHA): - Végre hazai pályán játszhattunk. Nagyon motiváltak, kellően agresszívek voltak játékosaink és jól is játszottunk. Gratulálok a győzelemhez!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz