9.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

9.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2014/2015 > Őszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Kiskunlacháza SE 2-2 (0-1)
Tárnok KSK, 2014-11-02 - vasárnap 11:30


Játékvezető: Kard András
Aszisztens:
Porkoláb Ferenc
Gól:
Sárai Ferenc 56' 63' ill. Pittenauer Márk 14', Kampó Dániel 55'  
Lap: Csuka Zsolt 44' , zeilinger Zsolt 54' ill. Horváth Renátó 70'

A forduló további eredményei:
2014.11.01-02.
Taksony SE - Sóskút SKE 3-1, Dabas-Gyón FC - Törökbálinti TC 1-1, Érdi VSE - Dunavarsányi TE 3-0 (jn), Százhalombattai VUK SE - Bugyi SE 9-0, Halásztelek FC - Ráckeve VAFC 2-12

Bolha FTSE Tárnok
: Ravasz Márk 5 - Süle Soma 4 (Czeilinger Balázs 46' 5), Czeilinger Zsolt 4, Eskulits Dávid 5, Demján Dániel 4 (Bara Norbert 60' 4) - Csuka Zsolt 5, Süle Ármin 5, Tóth Tamás 5 - Csillik Gábor 5, Demján Dénes 4, Gonda Roland 4 (Sárai Ferenc 46' 6)
Kispad: Takács Patrik, Édes Bence
Edző: Csizly Attila

Kiskunlacháza SE: Makkai Flórián Péter - Törpényi Titusz (Faragó Gergő 88'), Varga Mihály, Bakó Ferenc, Tulkos Gergő Miklós - Répás István (Valentyik Tamás 86'), Pittenauer Márk, Kampó Dániel (Rumi Bendegúz 83') - Kállai Bence, Krasznai Krisztián, Horváth Renátó
Edző: Pittenauer Tibor

Az első félidőben egy kimondottan gyenge színvonalú mérkőzést láthattunk. Mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Sok eladott labda mellett a mérkőzés irama is hagyott kívánnivalót. A vendégek egy kitűnően elvégzett szabadrúgás után szereztek vezetést, amit a második játékrész elején egy jogos tizenegyessel még növeltek is. Ekkor szerencsére 1 percen belül sikerült góllal válaszolni. Ettől kezdve fölényben játszottunk. A 63. percben Csuka Zsolt nagyszerű kiugratása után Sárai ráduplázott első góljára. Az egyenlítés után továbbra is támadtunk, helyzeteink is voltak, de sajnos csak egy kapufáig jutottunk. A második félidőben ugyan jobban játszottunk, de ennél is sokkal jobb teljesítmény kell a 6 között maradáshoz! Összességében nem lehetünk elégedettek a mai teljesítményünkkel! Azt pedig pláne ne felejtsük el, hogy a vendégek a tabella sereghajtói között vannak!

Csizly Attila: -
A ma mutatott játék, éppen arra lesz elég, hogy a felső házban a tavaszi fordulókban mi legyünk a pofozó gépek.  El kell döntenie mindenkinek, hogy mit szeretnénk, két forduló és egy elmaradt mérkőzés van hátra. Az első hat hely sorsa ezeken a mérkőzéseken fog eldőlni. Lehetünk akár az alsóházban bajnokok, hétről hétre négy-öt góllal elverünk mindenkit, majd megveregetjük a vállunkat, hogy mennyire jó futballisták lettünk, de a labdarúgásból semmit nem tanultunk, és a felnőtt csapat közelébe sem tudtunk kerülni. A DÖNTÉS a TIÉD! És az edzéseken, mind a hátralévő mérkőzéseken úgy dolgozzál, hogy lássam mi a csapat, és az egyes játékosok  jövőbeli célja!

Tabella a 9. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz