8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-16 > 2018/2019 > Ősz

BFTSE Tárnok - Nagykáta SE 0-2 (0-1)
Tárnok KSK, 2018-10-28 - vasárnap 10:00

Játékvezető: Németh Annamária
Aszisztens: -

Gól: Tomócsik László 12', Mányi Botond 61'

Lapok: Mága Patrik 51'

Osztályzatok és edzői nyilatkozat később.

A forduló további eredményei: Dabas-Gyón FC - Tápióság KSK 7-3, Úri KSK - Felsőpakonyi KSE 1-8, Abonyi KID FC - Pilisi LK 4-2, Pereg SE - Sülysápi Gyerekfoci 1-5

Szabadnapos: Albertirsa SE

 

BFTSE Tárnok: Farkas Márk - Sedlac Attila (Balog Benjámin 20'), Rebi Zsombor, Száraz Gyula, Hoppál Dániel - Prókai Attila (Somogyi Péter 66'), Szász Károly (Németh Bence 71'),Somogyi Ádám - Fülöp Szabolcs, Fülöp Richárd (Pátrovics Dániel 83'), Botta-Dukát Dominik (Bartók Dezső 46')
Kispad: Ruzsinszki Bálint
Edző: Kovács László


Nagykáta SE: Bublos Olivér - Mága Patrik (Simon Zsombor 78'), Palotai Tamás, Danyi Máté, Kristóf József, Sipos Richárd (Mányi Botond 51'), Krajcz Dániel (Pozsonyi Tamás 91'), Juhász Gábor, Varga Koppány, Csaba Tamás, Tomócsik László (Molnár Dávid 89')
Kispad: Pozsonyi Szabolcs, Kormos Levente, Halasi-Czalbert Tibor
Edző: Kemecsi László

Nagy rangadóra volt kilátás, hiszen ez a két csapat volt az, aki még pontot sem veszített ebben a bajnokságban. Ebben nem is csalódtunk, hiszen nagyszerű iramot, változatos, lüktető mérkőzést, azaz igazi rangadót láthattunk. Amiben csalódtunk - legalább is tárnoki szemmel nézve - az a végeredmény volt. Nem esett jól a vereség. Nem is így indult a mérkőzés, hiszen már az első percekben két óriási helyzetünk maradt ki. Mindkét esetben hajszállal kerülte el a labda a nagykátai kaput. A két kimaradt helyzetet gyorsan büntették a vendégek és már a 12. percben megszerezték a vezetést. A 20. percben újabb kellemetlenség következett csapatunknak. Egy összecsapásnál Sedlac Attila maradt a földön. Az egyébként is sérült háta szenvedett újabb húzódást, ami miatt nem tudta folytatni a játékot. A félidő végéig inkább a vendégek játszottak némi mezőnyfölényben. Talán azzal kerültek fölénybe, hogy gyorsabban és főleg hatcosabban játszottak.
A második játékrészben ez a helyzet megfordult. Inkább mi játszottunk fölényben. Játékunk feljavult, de mint ahogy az első félidőben a vendégek, úgy a másodikban mi sem tudtunk jelentős fölényt kiharcolni. Megint sikerült viszont pár nagyon ígéretes helyzetet kihagynunk. Azért a vendégek is tudtak veszélyt teremteni a kapunk előtt. Egy ilyen pillanatban tulajdonképpen ártalmatlan helyzetben az egyik védőnk a kapunak háttal álló - közvetlen veszélyt nem jelentő - 'kátai támadót felvágta, amiért a spori habozás nélkül mutatott a büntetőpontra. A 11-est Mányi a fölső pipába vágta. Védhetetlen volt. Ezután is nagy erőkkel támadtunk, de sajnos csak kapufáig jutottunk. Az utolsó 10 percben a vendégek már csak az eredmény megtartásával törödtek és ez sikerült is nekik.
A nagykátai csapatban egy sportszerű, erős ellenfelet ismertünk meg, aki ellen nagyon nehéz lesz a tavaszi visszavágás, de meg kell próbálnunk.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz