8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Ősz

Tárnok BKSK - Szigethalom SC 0-0
Tárnok, 2018-10-07 - vasárnap 15:00

Játékvezető: Józan Szabolcs
Aszisztens: Józan Csaba

Gól: -

Lapok: Péter Krisztián 62' ill. Tóth György 35' , Kovács Zsolt 37' , Kovács Béla 85' , Dankó János 90'

A forduló további eredményei: Dömsödi SE - Ócsa VSE 4-1, Délegyháza KSE - Inárcs VSE 1-8, Kiskunlacháza SE - Gyáli BKSE 4-3, Diósdi TC - Ecser SE 3-1, Perbál SC - Sóskút SKE 5-0, Táborfalva KSE - Pátyi SE 2-3, Újlengyeli DSE - Ráckeve VAFC 0-0


Tárnok BKSK: Pintér László 7 - Nagy Attila 7, Eskulits Dávid 7, Csibrik György 7, Nagy Dániel 7 - Takács Patrik 6, Bakó Gábor 6 (Hrabina Ádám 58' 7), Czeilinger Zsolt 7, Demeter Szabolcs 6 (Demján Dénes 51' 7) - Vida Péter 7, Péter Krisztián 6 (Sárosi Róbert 75' 0)
Kispad: Ruzsinszki Dávid, Demján Dániel
Edző: Kaszás Attila

Szigethalom SC: Roma Gábor - Kozma István, Kertész Gábor, Dankó János, Kovács Béla, Tóth György, Novák Mátyás, Szenftlében Károly, Jakab Gusztáv (Kemecsei Kristóf 74'), Kleinheizer Péter, Kovács Zsolt

Kispad: Hungler Gábor, Reizinger Gábor, Hamza János, Márton Roland  

Edző:


Nagyszerű időben játszottuk a mérkőzést, ami így októberben nem kis ajándék. A további ajándékot pedig a két csapattól kapták a szurkolók azzal, hogy nagyon jó mérkőzést láthattunk. Volt itt minden. Izgalom, iram, jó játék. Egyetlen dolog hiányzott, ami ennek a sportnak a lényege, mégpedig a gól. Ezt az egyet nem sikerült szerezni egyik félnek sem, pedig mindent megtettek a játékosok ennek érdekében. Azaz, nem mindenki, hiszen a két kapus mindenképpen kivétel volt ebben a tekintetben. Pintér Laci és Roma Gábor, mindent megtettek, hogy megvédjék kapujukat a találattól. Sikerült is, mivel két kiváló kapusteljesítményt láttunk.

Az első negyedóra inkább a vendégeké volt. Enyhe mezőnyfölényben játszottak. A továbbiakban átvettük a mérkőzés irányítását. A jó védekezésünk jó mezőnymunkával is párosult. Tulajdonképpen a mérkőzésen végig az volt a jellemző, hogy lüktetett a játék. Hol egyik, hol pedig a másik csapat vezetett szép támadásokat. Helyzetekben sem volt hiány. Azt már említettem, hogy két kiváló kapusteljesítményt is láthattunk, de azt hiszem mindkét csapat, minden csapatrészében is jó, átlagon felülit produkált. Ez vonatkozik a támadó játékra is, annak ellenére, hogy gól nem született a mérkőzésen. Tetszetős és veszélyes támadások futottak mindkét oldalon, de a kitűnő védőjátéknak és kapusteljesítményeknek köszönhetően a befejezések nem sikerültek.

Azt gondolom, az elért döntetlennel most mindkét csapat elégedett lehet, ilyen mérkőzés után.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz