8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2017/2018 > Őszi mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Pereg SE 2-2 (0-2)
Tárnok KSK, 2017-11-02 - csütörtök 14:00


Játékvezető: Márkus Gergő
Aszisztens: Remenár Mihály

Gól: Ruzsinszki Dávid 52' 92'  ill. Joszkin István 3', Ács Gábor 17'

Lapok: Ruzsinszki Dávid 76' ill. Ács Gábor 80'

A forduló további eredményei: Halásztelek FC - Üllő SE 9-2, Alsónémedi SE - Törökbálint LASE 1-6, Dunavarsányi TE - Felsőpakony KSE 7-0, Tököl VSE - Ráckeve VAFC 1-5


Bolha FTSE Tárnok:
Kürti István 8 - Demján Dániel 6, Csató Ferenc 6 (Bara Róbert 75' 0), Mészáros Tamás 6, Hrabina Ádám 6, Kocsis Martin 6, Bara Norbert 6, Demján Dénes 6, Takács Patrik 6, Szabó Patrik 6, Ruzsinszki Dávid 8

Kispad: Faragó Balázs, Barki Milán
Edző: Stencinger Norbert

Pereg SE: Kulhanek Márk - Horák Csaba, Joszkin István, Pál Dávid, József Attila, Feigl Áron, Ács Gábor, Répás István (Ujhegyi Kristóf 81'), Budai Levente (Nagy Krisztián 70'), Kácser Áron, Kálvin István (Benczúr Benjámin 46')

Edző:

Nagyon kellemes fociidőben került sor a mérkőzésre, bár 20 perces késéssel, mert a vendégek az eredeti kezdés előtt pár perccel érkeztek meg. Igazi rangadóra számítottunk és ebben nem is csalódtunk. Az előjelek számunkra voltak kedvezőtlenebbek, mivel ma este felnőtt csapatunk is pályára lép, ezért nem tudtunk teljes létszámban visszajátszani. Hiányzott Czeilinger Zsolt, Tóth Tomi, Viszokai Jani és Kürti Viktor. A vendégeknél ennek nem volt akadálya, lévén az ő felnőtt csapatuknak nem volt ma mérkőzése.

Nem is indult jól a mérkőzés. A 3. percben Joszkin futotta le a baloldalunkat és vezetést szerzett. Ezután nekünk is volt néhány szárnyaszegett próbálkozásunk, de veszélyesebbek továbbra is a peregiek voltak. Ezt már a 17. percben bizonyították és Ács lőtte újabb góljukat. Az első félidő gyakorlatilag végig ellenfelünké volt. Néha csak a csoda és Kürti Pisti nagyszerű védései mentették meg kapunkat a góltól.

A szünetben nem tudom mit mondott Stencinger Norbi a fiúknak, de mintha kicserélték volna a csapatot. Játékosaink elkezdtek futballozni és átvették a játék irányítását. Szerencsére ezt a fölényt Ruzsinszki Dávid hamar, már a félidő 7. percében gólra váltotta. Továbbra is támadásban maradtunk és néha percekig nem engedtük át ellenfelünket saját térfelünkre, de állták a rohamokat. A 70. percben Takács Patrik óriási lendülettel tört kapura a jobb oldalon. Mindenkit lefutott, már csak a kapussal állt szembe, de nem elgurítani próbálta mellette a labdát, hanem nagy erővel lőtt és Kulhanek Márkról kipattant a labda. Ziccer volt. Ahogy telt az idő, egyre nagyobb fölénybe kerültünk. Pereg ahol lehetősége volt, húzta az időt, amiből végül nekünk sikerült profitálni. A 90. perc letelte után a játékvezető 3 perc hosszabbítást jelzett, aminek a 2. percében egy szép támadás után ismét Ruzsinszki Dávid volt eredményes. Ezzel a góllal megőriztük veretlenségünket és a nehéz körülmények ellenére is itthon tartottunk egy pontot. A tabállán az első helyünk is megmaradt.

Minden pályára lépett játékosunk maximális dicséretet érdemel, hiszen küzdöttek, hajtottak és végig bírták erővel ezt a nagyiramú, érdekes, izgalmas mérkőzést. Azt gondolom, hogy aki ott volt, nem bánta meg!


Stencinger Norbert: -
Igazi rangadó volt, ahol sajnos egy félidő előnyt adtunk az ellenfélnek. A második félidőben mutatott játékot kell átmentenünk a következő fordulókra.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz