8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések

Tárnok Bolha KSK - Pilisi LK-Legea 1-1 (0-0)
Tárnok, Tárnok KSK pálya
2012-10-07 - vasárnap 15:00

Lukács Sanyi búcsúztatása a mérkőzés előtt:

Videóösszefoglaló a mérkőzésről:

Lukival Manszur beszélgetett a mérkőzés után:

Tárnok, Tárnok KSK pálya
2012-10-07 - vasárnap 15:00
Játékvezető: Fazekas Attila
Aszisztens: Kovács Levente Richárd, Szabados Bence
Gól: Kun Mihály 88' ill. Kerepeszki Zoltán 82'
Lap: Gyulay Gábor 49', Szabó Kristóf 75' , Kaszás Attila 81' , Eke Gábor 81' ill. Marginean Christian 84' , Magyari Bálint 88'

A forduló további eredményei:
2012-10-06 - szombat 15h

Gödöllői SK - Gyömrői SE 2-0
, Halásztelek FC - Alsónémedi SE 5-1, Törökbálinti TC - Verőce SE 1-0
2012-10-07 - vasárnap 15h
Veresegyház VSK - Budakalász MSE
2-1, Újlengyel DSE - Kisnémedi MSE 2-1, Hévizhyörki SC - Örkény SE 1-2, Péceli SSE - Felsőpakony KSE 3-2

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 6 - Csibrik György 6, Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 6, Nagy István 5 - Kun Mihály 7, Fehér Roland 6, Gyulai Gábor 6 - Szabó Kristóf 6, Lukács Sándor 6 (Pluhár Bálint 45' 6), Lingli Gábor 6 (Ilyés Gergő 60')
Kispad: Családi Attila, Panyi László, Szabó Zsolt
Edző: Kovács László

Pilisi LK-Legea: Balázs Tibor 6 - Kecskeméti József 6, Sápi Norbert 6, Zila Zoltán 6, Kerepeszki Zoltán 6 - Petyán Gábor 6 (Lengyel Árpád 79'), Tóth Ádám 5 (Lendvai Krisztián 67'), Mezei Róbert 5, Kotyánszki György 6 - Marginean Christián 6-2=4, Halgas István 6 (Magyari Gábor 79')
Kispad: Gilian Károly
Edző: Kerepeszki Zoltán

A mérkőzés különbözött bármely bajnoki összecsapástól. Ezen a mérkőzésen búcsúzott az aktív labdarúgól Lukács Sándor. Luki 22 éven át szolgálta a Tárnoki labdarúgást a KSK színeiben, de erről tanúskodnak a forduló tudósításának mellékletei.
A mérkőzésen igazságos volt a végeredmény. A döntetlen reális eredmény volt. Mégis hiányérzetem van. A hiányérzetet a játékvezető működése keltette bennem. Szomorú, ha egy játékvezető a saját sérelmeit helyezi előtérbe a játékkal szemben. Több mint 50 éve követem és imádom a labdarúgást, de ilyent még soha nem tapasztaltam, mint ezen a mérkőzésen. Történt a második félidő hajrájában, hogy egy támadásunk közben, amikor Szabó Kristóf faképnél hagyta a teljes pilisi védelmet és csak a kapussal állt már szemben, Fazekas játékvezető végetvetett akciónknak, mert valaki a tárnoki csapatból "beszólt" neki. Ezt egy igazi "bíró" úgy intézi el, hogy az akciót hagyja végigfutni a pályán és a végén esetleg figyelmezteti - lappal, vagy anélkül - a "vétkes" játékost. Sajnos nagyon sok mérkőzésvezető a saját sérelmeit sokkal inkább megtorolja, mint a csapatok egymás ellen elkövetett szabálytalanságait. Mellesleg jegyzem meg, hogy a mérkőzéseket nem a játékvezető miatt rendezik. A játékvezető van  a mérkőzés miatt!
A mérkőzés részleteit a videóösszefoglalóban láthatjátok.

Kovács László:

Kerepeszki Zoltán: -Az első félidei kiegyenlített játékot követően a másodikban egyértelműen egy győztes mérkőzést engedtünk a kezünkből egy teljesen jogos kiállítás és egy véleményes tizenegyes miatt.

Tabella a 8. forduló után


Házi góllövőlista a 8. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz