7.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

7.forduló

Bajnokságok 2019/2020 > U16 > Ősz

BFTSE Tárnok - Erdőkertesi SE 0-5 (0-2)
Tárnok, 2019-10-20 - vasárnap 10:00

Játékvezető: Józan Csaba
Aszisztens: Kiss Tibor Zoltán

Gól: Behany Bálint 27', Ignátz Dávid 28', Takács Balázs 55', Horváth Patrik 78', Berki Rikárd 89'

Lapok: Loboda Lőrinc 55' , Kiss-Móger Mihály 78' ill. Ignátz Dávid 53'

Videó később.

A forduló további eredményei: GEAC-FISE - Kistarcsai VSC 1-8, Piliscsaba SE - Abonyi KID FC 2-0, UFC Gyömrő - Budakalász MSE 8-0, Sülysápi Gyerekfoci - Üllő SE 2-0

Szabadnapos: Pomázi Focisuli SE


BFTSE Tárnok: Ruzsinszki Bálint - Giczi Milán (Horváth Bendegúz 57'), Somogyi Ádám, Szűcs Dániel (Kulcsár Levente 83'), Németh Bence - Loboda Lőrinc, Szilágyi Ákos (Pocseg Edmond 64') - Balog Dániel (Kleman Dávid 72'), Prókai Attila, Kiss-Móger Mihály


Edző: Nagy Dániel helyett Stencinger Norbert


Erdőkertesi SE: Kaszala Gergő (Jónás Zsolt 83') - Bökönyi Ábel, Obbágy Gergő, Tóth Bence (Belucz Levente 86'), Takács Balázs (Szabó Gábor 85'), Szokola Zsombor, Ignátz Dávid, Behany Bálint, Paucar Albert, Horváth Patrik, Orbán Botond (Berki Rikárd 72')

Edző: Csizmadia Balázs


A vendégek kezdtek nagyobb lendülettel, de védelmünk jól állt a lábán, így a kapunkra nem jelentettek különösebb veszélyt. A 27. perc viszont beghozta az eredményt Erdőkertesnek. Egy távoli lövésre meg sem mozduló Ruzsinszi Bálint feje mellet a hálóban kötött ki a laszti. Az ismétlés is hamar, alig egy percre jött egy nagy védelmi hiba után. Ez jelentette a félidei eredményt. A féliő hajrájára mi is többet támadtunk és helyzetünk is adódott, de kimaradt.

A második játékrész első 10-15 percét keményen támadásban töltöttük. Nagyon érett a szépítő gólunk, de újabb és újabb lehetőségeket szalasztottunk el. Aztán az 55. percben egy laposan kapura tartó labdát Ruzsinszki lábbal akart hárítani, de sajnos az a lába mellett talált utat a hálóba. Ezután kiegyenlített volt a játék, de a hajrára ismét a vendégek kerekedtek fölül és még két gólt sikerült szerezniük.

Igazából erősen megnehezítettük a vendégek győzelmét és a két csapat között azért nem volt akkora külömbség, mint amekkorát a gólkülönbség jelez, de kétségtelenül, egy nagyon jó ellenfél fektetett minket kétvállra. A mieinknek gratulálunk a hozzáállásukhoz, az ellenfélnek pedig a játékukhoz és a győzelmükhöz!


Nagy Dániel:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz