6.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

6.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > NŐI > 2018/2019 > Rájátszás

Tárnok KSK  - Érdi VSE 3-0 (2-0)
Tárnok KSK, 2019-05-05 - vasárnap 10:00

Játékvezető: Laczkó Zoltán
Aszisztens: Trauttwein Albert, Kakuszi István

Gól: Zsikla Ibolya 5', Gál Henrietta 11', Molnár Nikolett 60'

Lapok: nem volt

A forduló további eredményei: Pénzügyőr SE Pinkbull - Fortuna SE Komárom 0-8, METIS NFC II. - Környe SE 1-0


Tárnok KSK: Szarkáné Pápai Éva - Molnár Nikolett, Zsikla Ibolya, Schmidt Zsuzsanna, Gál Henrietta, Rebenák Dorottya, Varga Gréta, Soltész Bettina, Szenténé Wágner Katalin

Csere: Kardos Lászlóné, Győri Renáta, Gyeszát Emese, Marczel Panna, Varga Dominika

Edző: Szimandl Gábor, Gál Tibor


Érdi VSE: Bácsváry Ildikó - Phel Gabriella, Ferenczi Anna, Váliné dr. Szőke, Bozsik Nikolett, Bukovszki Jenőné, Lőrincz Teréz, Parádi Gabriella, Antonné Lovász Gyöngyi
Csere: Sike Natália, Rizmajer Vivienn, Sabján Mónika
Edző:

Gál Tibor: - Hétvégén az Érd látogatott hozzánk, és nem éppen a legjobb időt sikerült kifogni. Egy két helyen állt a víz a pályán, de nem olyan szinten, hogy ne lehetett volna lejátszani a meccset. A játékvezető pedig alkalmasnak minősítette a pályát, így lejátszottuk a mérkőzést. Gyorsan az elején sikerült rúgnunk kettő gólt, amivel elvegetáltuk az első félidőt. A másodikban még tudtunk rúgni egyet, így beállítva a végeredményt. Összeségében uraltuk a mérkőzést végig, sok helyzetet kialakítva, amivel nem nagyon tudtunk élni, de az Érd nem igazán jutott el a kapunkig. Köszönjük az Érdnek is a sportszerű játékot, és hogy sérülés nélkül játszotta le mind a két csapat a meccset. Sok sikert kívánunk a bajnoksághoz. A tárnoki lányoknak pedig gratulálok, sokszor szép játékot láthatunk ebben a rossz időben.
Az Érdi VSE Facebook oldalának tudósítása

Kedves Szurkolók!
Hétvégén egy nagyon nehéz mérkőzésünk volt a Tárnok KSK vendégeként, hiszen már szombaton elkezdődött az esős idő, ami vasárnap a mérkőzés napján sem hagyott abba.
A mérkőzés elkezdése előtt kétszer is leellenőrizte a bíró és a két csapat edzője a füves pálya állapotát, végül is a mérkőzésvezető játékra alkalmasnak találta a több helyen víztócsákból álló füves talajt!
Bírósporttárs kiemelten kérte a két csapatot a sportsérülések elkerülését és a szabályos szereléseket, amit hellyel-közel sikerült is betartani a focista hölgyeknek, mivel egyik csapatnál sem volt kirívó szabálytalanság, ezt ezúton is köszönjük a tárnoki csapatnak.
Nem csak az időjárás és a nehéz talaj hátráltatta a csapat jó szereplését, hanem több játékos nem tudott a csapat rendelkezésére állni, ami hamar rányomta a mérkőzés alakulását, mert már az első tizenöt percben 2:0-ra vezetett a hazai csapat.
A csapatunk negyedóra elteltével felállt a két gól ellenére és felvette a harcot ezen a nehéz vizes talajon, de sajnos a helyzeteink ezen a napon is kimaradtak.
A 60.percben még kaptunk egy gólt, mert 2x is próbáltunk felszabadítani a kapunk előtt, de a nagy víztócsában meg állt a labda és ezt az ellenfél kegyetlenül kihasználta.
Tárnok KSK- Érdi VSE 3 : 0
Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez.
EZ a mérkőzés is egy adag tapasztalatot adott nekünk, amit a jövőben hasznosítani tudunk.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz