6.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

6.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Őszi mérkőzések

Szigetbecse SE - Tárnok BKSK 0-6 (0-1)
Szigetbecse, 2016-10-02 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Szántó László
Aszisztens: Kemény Máté

Gól: Nagy Attila 33', Ilyés Attila 50' 53' 84', Bakó Gábor 80', Gyulay Gábor 88'

Lapok: nem volt

A forduló további eredményei: Szigetszentmárton KSE - Délegyháza KSE 0-2, Diósdi TC II. - Bugyi SE II. 2-0, Dunavarsányi TE II. - Sóskút SKE 3-0, Dunaharaszti MTK II. - FC Dabas III. 2-1, Érdi VSE II. - Dunafüred LC 5-1,

Szabadnapos: Kiskunlacháza SE


Szigetbecse KSE: Csete János - Farkas Norbert, Sári Sándor, Michélisz János László, Podruzsik Sándor (Balogh Csaba 61') - Emődi Péter (Farkas Sándor 70'), Szűcs Ádám (Nyári Ignác 46'), Badi Gábor, Szűcs Miklós - Illés Balázs, Lerner Balázs
Kispad: Illés Lajos
Edző:

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Nagy Attila 7, Eskulics Dávid 8, Csibrik György 8, Pusztai Csaba 7 - Bakó Gábor 8, Erőss Zsolt 7, Váradi Gergő 7 (Takács György 78' 0), Kürti Viktor 7 - Süle Soma Kristóf 7 (Gyulay Gábor 46' 8), Ilyés Attila 9
Kispad: Szabó Zoltán
Edző: Kaszás Attila

Rossz előjelekkel utaztunk Szigetbecsére, hiszen eltiltások és sérülések miatt sokan nem álltak a csapat rendelkezésére a mai mérkőzésen. Nagy Dani, Veszeli Tibi, Sárai Feca, Fagyal Berci, Gombócz Vince, Szabó Zsolt és Tóth Tomi. Ez 7 játékos, szinte mindegyik a kezdőcsapatból.
Ennyi hiányzó mellett nem csoda, hogy csupán két mezőny cserejátékosunk ült a kispadon. Láss csodát, így is aránylag sima mérkőzést játszottunk és már az első percektől érezni lehetett, hogy nem lehet baj. Az első perctől az zajlott a pályán, amit elképzeltünk. A 3. gólunk után pedig felszabadultan, szellemesen, ötletesen szőttük támadásainkat és ha szükség volt rá, hátul is helytálltunk.

Percről-percre:

22. perc-ig kellett várni az első helyzetre. Ekkor Bakó Gabi indította a bal szélen Váradit. Geri pontosan adott középre, de a jól érkező Ilyés Attila az ötösről kapu fölé rúgta a labdát.

30. perc: Bakó mélységben ívelt a hazai kapu felé. A labda átpattant a védőn és Váradi elé került. Geri azonnal lőtt, de lövése egy védőről kipattant.

33. perc: Kürti Viktor végzett el szabadrúgást az alapvonal közeléből. A belőtt labda egy védőről a kapufára pattant és végig gurult a kapu előtt. A tétovázó védők mellett Nagy Attila robbant a labdára és közvetlen közelről, nagy erővel rúgta a hálóba. 0-1.

44. perc: Nagy Attila beadását Illyés Attila fejelte kapu fölé.

50. perc: Váradi Geri tette előre a labdát Ilyés Attila felé, aki átvette azt és 16 méterről kilőtte a bal felső sarkot. 0-2.

53. perc: Gyulay Gabi száguldott el a labdával a baloldalon, majd az alapvonaltól középre adott és az érkező Ilyés Attila közelről lőtt az üres kapuba. 0-3.

58. perc: Valóságos tüzijátékot rendeztek a hazai támadók a kapunk előtt. Öt alkalommal lőtték támadóik a labdát a kapunkra, belül a 16-osunkon, de valakinek mindig sikerült a labda útjába állni, akiről kipattant.

62. perc: Ilyés Attila ugrik ki egy mélységi indítással, de 16 méterről leadott lövését a kapus védi.

78. perc: Lerner Balázs ugrott ki, de 14 méterről leadott lövését Pintér Laci megfogta.

80. perc: Kürti végezte el a szögletet. A labda a 16-os vonalon találta Bakó Gábort, aki ritkán látható módszert választott és a labdát kapásból, térddel lőtte kapura. A labda védhetetlenöl vágódott a jobb alsó sarokba. Ilyen lövést még én sem láttam soha! 0-4.

84. perc: Gyulay Gábor beadását Ilyés Attila futtában, belsővel emelte közelről a jobb pipába. 0-5.

88. perc: Baloldali támadás után Takács Gyuri adta középre a labdát Kürti Viktornak, aki egyet tolt azon és 15 méterről lőtt. Lövését a kapus oldalra kiütötte, pont Gyulay Gábor elé. Gábor szép mozdulattal befelé cselezve rázta le a rámozduló kapust és ezután már tiszta helyzetből lőhetett az üres kapuba. 0-6.

Végezetül nem tudom megállni, hogy ne tegyek említést a mai játékvezetésről. Az utolsó két mérkőzésen sokat foglalkoztam a sporikkal és nem éppen pozitívan ítéltem meg a tevékenységüket. A mait az előző két mérkőzéssel szemben csak 2 spori (játékvezető és 1 aszisztens) vezette, de klasszisokkal magasabb színvonalon, mint az előbb említettek. Azért merem győztes mérkőzés után dícsérni a játékvezetőket, mert a 6 rúgott gólunk ellenére sem volt komoly reklamáció a hazaiak részéről sem a tevékenységük ellen. Szántó László és asszisztense, Kemény Máté nálam ma jelesre vezetett!  


Kaszás Attila:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz