6.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

6.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2014/2015 > Őszi mérkőzések

Sóskút SKE - BFTSE Tárnok 2-0 (1-0)
Sóskút, 2014-10-11 - szombat 12:00


Játékvezető: Csehi Attila
Aszisztens:
Szőgyi László
Gól:
Pénzes Balázs 39', Varga György 73'
Lap: Melis József 78' , Starzl Ádám 86' ill. Sárai Ferenc 76'

A forduló további eredményei:
2014.10.11-12.
Érdi VSE - Taksony SE 0-6, Ráckeve VAFC - Százhalombattai VUK SE 1-1, Bugyi SE - Kiskunlacháza SE 2-1, Törökbálinti TC - Halásztelek FC 3-0, Dunavarsányi TE - Dabas-Gyón FC 4-3

Sóskút SKE
: Hegyi Bálint - Kolonics Krisztián, Starzl Ádám, Hilbert Mátyás, Kádár Viktor Emánuel - Melis József, Sömnek László, Lakatos Sándor - Schlégel Ákos (Paulik Bence 65'), Varga György, Pénzes Balázs (Györbíró Róbert 77')
Kispad: Szántó Ferenc, Forlyó Attila
Edző: Jordáki Zoltán

Bolha FTSE Tárnok
: Ravasz Márk 5 (Pintér László 46' 5) - Süle Soma Kristóf 4 (Czeilinger Balázs 73' 0), Kovács Gyula 4, Eskulics Dávid 4, Németh Kristóf 4 (Demján Dániel 73' 0) - Csuka Zsolt 0 (Czeilinger Zsolt 33' 5), Sárai Ferenc 4 (Méreg Benjámin 86' 0), Kürti Viktor 5 - Csillik Gábor Krisztián 4 (Gonda Roland 82' 0), Szász Csaba 4 (Süle Ármin 63' 4)  
Edző: Csizly Attila

Végig a vendéglátók irányították a mérkőzést. Nekünk igazából csak egyetlen helyzetünk akadt, míg a sóskúti fiatalok legalább hatot elpuskáztak, igaz két óriási védelmi hibánkat pedig kihasználták és ezzel biztosan és teljesen megérdemelten nyerték a találkozót. Csuka Zsolt az első félóra végén megsérült, le kellett jönnie, és így igazi irányító nélkül maradtunk.

Csizly Attila: -
Az előző heti mérkőzésekre visszatekintve, az ott mutatott játékok és a mai mérkőzés  között hatalmas különbségek voltak. Nem, hogy nem egy összeszokott csapat képét nem mutattuk, de inkább egy koncepció nélküli ötlettelen játék képe rajzolódott ki előttünk.  A védő a közép és a támadó harmadban sem tudtunk fölényt kiharcolni az ellenféllel szemben.  Az első félidőben nem tudtuk a földön kihozni a labdát , folyamatosan kirúgattuk a kapusunkkal, ha azt meg is szereztük akkor sem helyezkedtünk a labdásnak támogató játékra, így az elvesztett labdával az ellenfél rohamozhatta a kapunkat. A középpályán nem birtokoltuk a labdát, ott szintén a segítő támogató játék hiányzott. Ha időnként fel is juttattuk a labdát a csatárainknak, folyamatosan rossz, a megbeszéltekkel ellentétes döntéseket hoztak. A második félidőben sokkal több földön kihozott labdával tudtunk támadásokat kezdeményezni, labdabirtoklásunk aránya emelkedett, de a támadó harmadban az ellenfél volt fölényben, az oda feljuttatott labdákat az ellenfél szerezte meg. Összesen egy szabadrúgással tudtuk az ellenfél kapuját veszélyeztetni.

Tabella a 6. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz