4.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

4.forduló

Bajnokságok 2019/2020 > FELNŐTT > Ősz

Tárnok KSK - Bugyi SE 2-4 (0-3)
Tárnok KSK sportpálya, 2019-09-07 - szombat 16:30

Játékvezető: Tóth Zoltán
Aszisztens: Tábi Zoltán, Deli Kristóf

Gól: Hrabina Ádám 60', Tóth Tamás 64' ill. Nagy-Jáger Dávid 12' 16', Berki Ádám 39' 93'

Lapok: Csibrik György 88' ill. Késmárki Kristóf 71' , Bajor Márton 73' , Füry Márton 91' , Budai László 91'

A forduló további eredményei: Halásztelek FC - Újhartyán VSE 1-3, Ráckeve VAFC - Péteri KSK 6-1, Tápiószecső FC - Alsónémedi SE 2-0, FC Dabas II. - Üllői SE 3-3, Pereg SE - Felsőpakony KSE 0-1, Aranyszarvas SE - Tápiószelei SE 0-2, Örkény SE - Taksony SE II. 4-1


Tárnok KSK: Pintér László 6 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Csibrik György 5, Nagy István 5 - Okomus Mert 5, Hrabina Ádám 6, Sárai Ferenc 7, Fagyal Bertalan 6 - Váradi Gergő 0 (Ruzsinszki Dávid 19' 4, Száraz Gyula 72' 0), Tóth Tamás 6 (Ilyés Attila 86' 0)
Kispad: Farkas Márk, Szász Károly, Csizmarik Zoltán, Demján Dénes
Edző: Kaszás Attila

Bugyi SE: Berki Ádám - Bobák Norbert, Bajor Márton, Lacza Sándor (Bödő Dominic 86'), Józsa Máté (Molnár Bernát 86'), Késmárki Kristóf (Rottenbiller István 74'), Somogyi Péter, Füry Márton, Nagy-Jáger Dávid (Budai László 74'), Kóbor Csaba, Kóré Norbert

Kispad: Andrási Zoltán, Szlovicsák Tibor

Edző: Andrási Zoltán


Az első félidőben úgy nézett ki, hogy méretes zakót szab ránk a Bugyi. Lendület nélkül, erőtlenül kezdtünk és az egész első félidőt így játszottuk végig. Negyedóra után már két góllal elmentek a vendégek. Feltöltve dinamikával, lendületesen támadtak és hagyták faképnél védőinket. Nálunk szinte kettészakadt a pálya. Mivel támadóink és középpályásaink nem jöttek vissza az ellenfél támadásaival, védőinkre nagy munka hárult, amit ebben a játékrészben háromszor nem is tudtak megoldani és ez három gólt eredményezett. Ezen kívül is voltak még helyzeteik, amit vagy elhibáztak, vagy Pintér Laci hárított.
Az első félidőben semmi jel nem mutatott arra, hogy a második játékrészben változhat a helyzet. Ám mégis változott. Sokkal összeszedettebben játszottunk és főleg dinamikában tudtunk felnőni ellenfelünkhöz. Ebben a félidőben egy sokkal szerethetőbb arcát mutatta a csapat. Nagyszerűen küzdöttek játékosaink és technikailag, taktikailag egyaránt összehasonlíthatatlanul jobb teljesítményt nyújtottunk. A 60. percben sikerült a szépítés. Sárai Feca parádésan vert át két-három védőt, beadását Hrabina Ádám vágta a hálóba. Négy perccel később tovább zárkóztunk. Második gólunkban is vastagon benne volt a második félidőben pazarul játszó Sárai. Ezúttal beadását Tóth Tomi egy csel után rúgta kapuba. A levegőben lógott az egyenlítésünk, amihely két helyzetünk is adódott, de ezek kimaradtak. Ahogy ilyenkor lenni szokott, fellazult védelmünk mellett a vendégeknek már a hosszabbításban, sikerült egy kiugrás és egyenlítés helyett mi kaptuk a gólt.
A második félidőben mutatott játékunkkal, lehet esélyünk a folytatásban.

A Bugy SE honlapjának tudósítása
Az összeállításban is érezhető volt Andrási Zoltán elégedetlensége a múlt heti vereség után. Szerencsére bő annyira a keretünk, hogy bátran meghúzhatja végre ezeket a döntéseket, amelyek a csapat eredményességét szolgálhatják. Kimondottan jó iramban és felfogásban futballoztunk az első játékrészben, ahol fiatal tehetségünk góljaival hamar két gólos előnyhöz jutottunk. Tetszetős, pazar futballt mutattunk be, ahol 3:0-ás előnyre tudtunk szert tenni a szünetig. A játékunkban még ettől is több volt, de ne legyünk telhetetlenek. A 2. félidőre már kevésbé volt ez elmondható. Szinte kicsúszott a kezünkből a találkozó, ahol a hazaiak visszakapaszkodtak a mérkőzésbe, s két gólt szerezve, vérszemet kaptak. Megúszva a melegebb pillanatokat, a hosszabbításban sikerült betalálnunk ismét, amellyel eldöntöttük a mérkőzés sorsát. Viszonylag könnyű meccset tettünk megint nehézzé magunknak. Érdekes jelenetek ezek hétről-hétre, amelyekből tanulni kell, mert drágán megfizetünk érte. A két ellentétes félidőt tekintve, van még dolgunk bőven, hogy ezeket a kisiklásokat a minimálisra csökkentsük. Gratulálunk a győzelemhez! Hajrá Bugyi SE.!!!!
Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz