3.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018 > Őszi mérkőzések

Délegyháza KSE - Tárnok BKSK 3-0 (1-0)
Délegyháza, 2017-09-09 - szombat 16:00


Játékvezető: Berkes István
Aszisztens: Tábi Zoltán

Gól: Hrabina Ádám 38' (öngól), Dudás János 86', Nagy Miklós 88'

Lapok: Lázár Róbert Mihály 33' , Németh Attila 76' ill. Viszokai János Dániel 35'

A forduló további eredményei: Szigetszentmárton KSE - Dunafüred-Százhalombatta 2-0, Kiskunlacháza SE - Sóskút SKE 0-2, Bugyi SE II. - Szigetcsép SC 2-2, Érdi VSE II. - Szigetbecse SE 0-1, Dunaharaszti MTK II. - Szigethalom SC 3-1, Dunavarsányi TE II. - Dömsödi USE 8-4


Délegyháza KSE: Molnár Balázs - Horváth Krisztián, Jákó Csaba, Dudás János, Vörös Zoltán, Nagy Ferenc, Zsolnai Tamás, Lázár Róbert Mihály (Nagy Miklós 73'), Csemer Elemér (Szabó Imre 83'), Kalmár Gergely (Németh Attila 61'), Dávid István (Dina László 61')
Kispad: Venczel Sándor
Edző:

Tárnok BKSK: Pintér László 8 - Czeilinger Zsolt 6, Veszeli Tibor 5, Viszokai János 6, Pusztai Csaba 5 - Bakó Gábor 5, Hrabina Ádám 6, Mészáros Tamás 6 (Nagy Dániel 60' 5), Nagy István 5 (Ruzsinszki Dávid 68' 0), Kapcsos Norbert 5 - Vida Péter 5
Kispad: Szabó Zoltán
Edző: Kaszás Attila

Le kell szögeznem, hogy a mérkőzés képe alapján reális hazai győzelem született és a 3-0 arány sem irreális. A mérkőzés kezdése után pár perccel kiderült, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz ezen az összecsapaáson. A hazai játékosok gyorsabbak, lendületesebbek voltak és motiváltabbnak tűntek a mieinknél. Komoly mezőnyfölénybe kerültek, de szerencsére a gólszerzés nem sikerült nekik, pedig alkalom lett volna rá, de ekkor még védelmünk jól állta a sarat. Kellett hozzá némi szerencse egy-két jó védés, egy alkalommal pedig Viszokai Jani önfeláldozó bevetődése a labda útjába. Aztán pár perccel a félidő befejezése előtt mégis sikerült gólt rúgnunk. Egy kapunk előtti tüzijáték után Hrabina Ádi próbált vert helyzetben menteni, de olyan szerencsétlenül tudta csak elérni a labdát, hogy az lábáról a kapuba hullott.

A játék képe amásodik félidőben sem változott sokat. A hazaiak továbbra is életveszélyes támadásokat szőttek, mi önfeláldozóan védekeztünk, de a gólok elkerüléséhez még ez is kevés lett volna. A hazaiak ordító helyzeteket is képesek voltak mellé, vagy fölé lőni, ha pedig a kaput találták, akkor Pintér Laci parádézott. Róla elmondható, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtott. Elszórtan mi is vezettünk pár ígéretes támadást, de a befejezéseknél rendszeresen rossz döntéseket hoztunk, így nekünk sem sikerült a gólszerzés. Így érkeztünk el az utolsó percekig. Délegyháza azzal az egyetlen (ön)góllal vezetett, amit az első játékrész végén kaptunk. Bevallom, a mérkőzés hajrájában már nagyon bíztam az egyenlítésben, mert a foci örök törvénye, ha egy csapat számtalan helyzetéből nem tud gólt szerezni, az meg szokta bosszulni magát. Sajnos ezen a mérkőzésen borult ez a szabály és 4 perccel a vége előtt megtört a jég a kapunk előtt, Dudás János betalált. Ezután a gól után lélekben már felszabadultak a hazaiak és 2 perc múlva Nagy Miklós is bgólt szerzett.

Ez volt az a mérkőzés, ahol a hazaiak teljesen megérdemelt győzelmet arattak, pedig a kapunk előtti sikertelenségüket látva a döntetlen sem lett volna meglepetés, legfeljebb igazságtalan!

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz