3.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-16 > 2014/2015 > Mérkőzések

BFTSE Tárnok - Kistarcsa VSC 0-3 (0-1)
Tárnok KSK,
2014-09-27 - szombat 10:00


Játékvezető: Szőgyi László
Gól:
Popovics Patrik 2' 61', Barabás Ádám 73'
Lap: nem volt

A mérkőzés összefoglalója:

A forduló további eredményei:
2014.09.27-28:
UFC Gyömrő - Mogyoród FC 4-1, Pilisvörösvári UFC - Nagykovácsi USE 7-2, Budajenő KSE - Gödöllői SK 0-3 (törölve)

Bolha FTSE Tárnok
:
Kürti István 8 - Faragó Norbert 6 (Csató Ferenc 0 66'), Takács Patrik 6, Somogyi Dominik 6, Ruzsinszki Dávid 5 (Marczel Panna 0 73') - Győri-Sipos Ádám 5, Bara Norbert 5, Kocsis Martin 5 - Tamás Márkó András 5 (Farkas Levente 0 64'), Csoma Bálint 5 (Kruchió Áron 0 64'), Bori Illés 5 (Schwarz Ádám 5 41')
Edző: Kaszás Attila

Kistarcsa VSC: Popovics László - Friedsam Bence, Madarász Mátyás, Cséza Márk Benjámin, Óhidi Márk - Gróf Kristóf, Barabás Ádám, Farkas Szebásztián Alexander (Burillák Patrik 72') - Néma Krisztofer, Gellén Gergely, Popovics Patrik
Kispad: Zéman Péter István
Edző
: Janzsó Péter

Túl nagy árat fizettünk azért, hogy egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek. Az első játékrészben kistarcsai fölény jellemezte a játékot. Már a 2. percben gólt kaptunk egy középpályán elpasszolt labdából. Sajnos ez a korán kapott gól az egész félidőre rányomta a bélyegét. Nem tudtunk magunkhoz térni. Erőtlenül és főleg akarat nélkül játszottunk. Főleg azok játszottak magukhoz képest nagyon gyengén (Ruzsinszki Dávid, Bara Norbert, Kocsis Martin), akiknek éppen, leginkább húzniuk kellene a "szekeret". Az, hogy az egész félidőt megúsztuk egy góllal, az a vendég támadók ügyetlenségének és az igazán jól védő Kürti Pistának volt köszönhető.
A második játékrészt sokkal jobban, sokkal összeszedettebben kezdtük. Úgy tünt használtak a szünetben elhangzott edzői "dörgedelmek". Szép támadásokat vezettünk, gólhelyzeteket dolgoztunk ki, de sajnos sorra ki is hagytuk őket. Aztán a 61. percben jött a hidegzuhany. Popovics Patrikot szöktették, legylább 2 méteres lesről. Ezt az előnyt már nem is sikerült behozni az utána iramodó védőnknek és a csatár a hálónkba talált. Érthetetlen, hogy egy ekkora lest, hogy nézhetett el a játékvezető! Az igazán bosszantó az volt, hogy pár perccel azelőtt nekünk ugyan ilyen címen - ami egyébként ennél sokkal kisebb les volt - elvette a gólunkat. Ezzel a góllal meg is pecsételődött a sorsunk. A csapatot nagyon megzavarta a vendégek "gólja" és a továbbiakban már nem tudtuk az eddig nyújtott jó játékot produkálni ebben a félidőben. A kegyelemdöfést a  harmadig kitarcsai gól jelentette, ami előtt megint csak eladtunk el egy labdát, hasonló módon, mint az elsőnél. A hajrában pedig ismét Kürti bravúrjaira volt szükség a további gólok elkerüléséért. Azt kell mondani, hogy megérdemelten nyertek a vendégek.

Kaszás Attila: -
Múlt héten azt mondtam, hogy mi jöttünk ki jól a "hullámvasútból", nos ezen a meccsen ez fordítva történt. A helyzetek alapján az első félidőben ellenfelünk, a másodikban mi nyerhettük volna meg ezt a mérkőzést, ez végül nekik sikerült, gratulálok a vendégeknek! A mai nap sok tanulsággal szolgált, azon leszünk, hogy ezt a későbbiekben hasznunkra fordítsuk.

A teljes mérkőzés videója:

Tabella a 3. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz