29.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

29.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

A videó első percénél van egy pár másodperces képhiba (remeg a kép). Nem az én hibám. A YouTube-ra való feltöltés után keletkezett.

Örkény SE - Bolha FTSE Tárnok 1-2 (1-1)
Örkény, Örkény SE
2012.06.10 - Vasárnap 15:00
Játékvezető: Fazekas Attila - Gyikó Tamás
Gól:
Hrumó Bence (24') ill. Panyi László (31'), Valczer Csaba (64')

A forduló további eredményei:
2012.06.09  Szombat
Sülysáp KSK - Alsónémedi SE   4-4
Budakalászi MSE - NK Kinizsi TL FC   
11-1
Gödöllői Sport Klub - Felsőpakony KSE   
3-2
2012.06.10  Vasárnap

Hévízgyörki SC - Kisnémedi   1-5
Verőce SE - Pilisi LK-Legea   
6-1
Veresegyház VSK - Bagi TC '96   
1-4
Újlengyel DSE - Bugyi SE
1-7

Örkény SE:
HORVÁTH PATRIK - ÁCS KRISZTIÁN, SZEIBERT ZOLTÁN, RAKITA DÁNIEL, RAKITA GÁBOR - HRUMÓ BENCE, MOLNÁR ZOLTÁN (ZSIGMOND RÓBERT 87'), MITÁG ZSOLT (PAPP ÁDÁM 56'), KUN ROLAND - LAKATOS ERIK, KOVÁCS KRISTÓF (RIPP VIKTOR 82')
Edző:
Lap: LAKATOS ERIK 11' , RAKITA GÁBOR 62'

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA 0 - CZEILINGER BALÁZS 6, PANYI LÁSZLÓ 7, SZABÓ KRISTÓF 5-2=3, NAGY DÁNIEL 6 - BERÉNYI ÁDÁM 6, PLUHÁR BÁLINT 6 (CZEILINGER PÉTER 82'), PUSZTAI CSABA 5 (FARKAS ÁKOS 78') - NAGY RENÁTÓ 5 (BERÉNYI TAMÁS 68' 5), VALCZER CSABA 7, NAGY LÁSZLÓ 5 (LEHOTKA BOTOND 68' 5)
Kispad: KISS TAMÁS, VARGA ISTVÁN RÓBERT
Edző: KOVÁCS LÁSZLÓ
Lap: SZABÓ KRISTÓF 38', 54' , NAGY LÁSZLÓ 55' , BERÉNYI TAMÁS 89'

Erre mondják, hogy "nyögvenyelős" mérkőzés volt. Ellenfelünk ugyan semmi veszélyt nem jelentett a kapunkra az egész mérkőzés folyamán, ám mégis - főleg az első játékrészben - szenvedtünk ellenük. A csapat első félidöbeni teljesítményén nagyon érezni lehetett, hogy itt az aranyérem megszerzése a tét, hiszen győzelem esetén Bagnak már csak matematikai esélye lehet a tabella első helyét átvenni az utolsó fordulóban. Görcsösen játszottunk és ilyenkor természetesen a helyzetek is kimaradnak. Ráadásul a vezetést is a hazaiaknak sikerült megszerezni. Egy távoli lövés akadt meg hálónkban. Szerencsére ezt pár perc múlva sikerült kiegyenlíteni. A második félidőben lendületesen kezdtük a játékot, ám tíz perc után Szabó Kristóf szokásához híven, ismét nem bírt indulataival. A játékvezető szabálytalanságot fújt ellene, mire teljesen értelmetlenül, sípszó után elrúgta a labdát, amiért járt a sárga. Mivel az első félidőben már gyűjtött egyet ebből a színből, egyenes következmény, hogy a második után kiállítás jár!
Engedtessék meg a szerkesztőnek, hogy itt elmondja két sorban a véleményét. Kristófot nagyszerű képességekkel megáldott, nagyon tehetséges játékosnak tartom. Sokra viheti még ezen a "pályán"! Ehhez viszont rövid időn belül helyre kellene tenni magát "agyilag". Remélem így lesz Kristóf...
A csapat erejére jellemző, hogy a megfogyatkozott létszám ellenére sem adta fel a mérkőzést. Kutya helyett is küzdve (ez nem könnyű feladat, hiszen Kristófról köztudott, hogy óriási szíve van) sikerült megfordítania a mérkőzést. A győzelmet jelentő gólt a végig nagyon harcosan játszó Valczer Csabi szerezte. Az gondolom, hogy innen már nem "kiabálhatom el", az idei bajnok vonult le a zöld gyepről.  

Kovács László: - A mai mérkőzésnek semmi más nem volt a tétje, minthogy nyerjünk. Azt éreztem, hogy a játékosok ismét kissé túlpörgették magukat fejben, ezért rengeteg hibával játszottunk. Ráadásul megint összeszedtünk egy elég elkerülhető gólt. Viszont a minimumot, amiért mentünk, a győzelmet, azt hozták a gyerekek.

Tabella:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz