28.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

28.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Pilisszántó SE - Tárnok BKSK 5-2 (4-0)
Pilisszántó, 2014-05-25 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Fehér Mihály
Aszisztens:
Bíber János, Bíber Bernadett
Gól:
Müller Dávid 12', Pasic Alija 21', Cserni Gergő 25' 43', Stocker Zoltán 75' ill. Körtvélyesi Ádám 76', Ilyés Attila 90'
Sárga lap: - ill. Eke Gábor 24', Lingli Gábor 41', Gyulay Gábor 48', Veszeli Tibor 62', Csuka József 79'

A forduló további eredményei:
2014-05-24
Ürömi SC - Gödi SE 4-1
2014-05-25
Sóskút SKE - Dunakeszi Kinizsi USE 1-2, Leányfalu SE - Pomáz-ICO SE 6-5, Dunabogdány SE - Pilisszentiván SE 1-4, Piliscsaba SE - Perbál SC 1-1
Nincs időpont
:
Budakalász MSE - Viadukt SE-Biatorbágy II. 3-0
Szabadnapos
: Szigetgyöngye SE

Pilisszántó SE: Borka Ádám 7 - Müller Dávid 8, Cserni Gergő 8, Oberitter Tibor 8, Galda Dávid 8 - Penszki Dávid Tibor 7, Stocker Zoltán 7, Kormos Tamás 8 - Lőrincz Tamás István 8, Pasic Alija 8, Danku Tamás 7
Edző: Molnár Richárd

Tárnok Bolha KSK
: Kaszás Attila 5 - Nagy Dániel 5, Veszeli Tibor 5, Eke Gábor 4, Pusztai Csaba 4 - Pluhár Bálint 4 (Nagy István 46' 5),  (Czeilinger Péter 75' 0), Bakó Gábor 5,
Csuka József 5 - Gyulay Gábor 5, Ilyés Attila 5, Lingli Gábor 4 (Körtvélyesi Ádám 65' 0)
Kispad: Pintér László
Edző: Kovács László

Óriási zápor zúdult a pilisszentkereszti futballpályára, amikor megérkeztünk. Mire a mérkőzés elkezdődött, addigra mérséklődött az eső ereje, de a talaj felázott, itt-ott tócsák keletkeztek és az esőtől, sártól csúszós lett a játéktér. Azt gondoltuk, hogy ez  nekünk fog kedvezni, hiszen a mieink kisebb termetű, mozgékony játékosok, akik általában jobban "élnek" ezen a talajon. Az első félidőben sajnos a mieink ezt nem tudták bizonyítani. Őket legalább annyira zavarta a csúszós játéktér, mint vendéglátóinkat. Többnyire a két 16-os között folyt a játék, már amennyire az első félidő teljesítményét játéknak lehet nevezni. Gólhelyzetet egyik csapat sem tudott kidolgozni. Ellenfelünk annyival volt jobb nálunk, hogy mindebből mégis tudtak négy gólt szerezni. Négyszer rúgtak kapura és ebből mind a négy a kapunkban kötött ki valamilyen módon.
A második félidő elején valamelyest magunkra találtunk az első játékrész okozta sokkból. Játékunk sokat javult. Egyre többet birtokoltuk a labdát és egyre nagyobb mezőnyfölénybe kerültünk. Fölényünk sajnos továbbra is csak meddő maradt, mert a hazaiak kapujára még ekkor sem voltunk igazán veszélyesek. Sőt a 75. percben ismét a vendéglátók növelték előnyüket. Ekkor egy szemre is tetszetős egyéni akció végén. Egy percre rá megtört a jég nálunk is és Körtvélyesi Ádi révén megszereztük a becsületgólt és a befejezés percében még eggyel megtoldottuk.
Ez sajnos egy olyan nap volt, amikor nekün semmi nem sikerült, az ellenfél pedig helyzetek nélkül is gólokat szerzett. A játékvezető működéséről csak annyit mondanék, hogy egy abszolút sportszerű, mondhatni, hogy játékvezetői szempontból könnyű mérkőzésen Fehér Mihály talált rá okot, hogy nálunk 5 játékost is "besárgítson", szamben a hazaiakkal, akik egyetlen büntetőkártyát sem kaptak.
A gólok története:
12. perc: Cserni Gergő 20 méteres szabadrúgását Kaszás Attila kitanyerelte, védőink késlekedtek és az érkező Müller Dávid 12 méterről betalált. 1-0.
21. perc: Egy ártatlannak tűnő hazai adogatás után a kapunknak háttal álló Pasic Aliah könnyedén forgatta be védőnket a 16-os sarkánál. Mikor szembe került a kapunkkal, ellőtte a labdát, ami Veszeli Tibi fejéről csúszott a kapunkba. 2-0.
25. perc: Cserni Gergő végzett el szabadrúgást 30 méterre a kapunktól. Lövése a szétugró sorfalunk között talált utat hálónkba. 3-0.
43. perc: Ismét Cserni Gergő végezhetett el szabadrúgást, most 25 méterről. Jól eltalált lövése a jobb kapufa tövénél jutott a kapuba. 4-0.
75. perc: Danku Tamás villámgyors sprinttel hagyta faképnél jobboldali védőnket. Az alapvonal közeléből laposan belőtte a labdát, ami Veszkó lábán iránytváltoztatva éppen Stocker Zoltán elé került, aki közelről nem hibázott. 5-0.
76. perc: Végre mi is gólnak örülhettünk. Gyulay Gábor nagyon erőszakosan verekedte át magát védőjén a hazai térfél közepén. A 11-es pont tájékán tartózkodó Körtvélyesi Ádámhoz továbbított. Ádám egy csellel áthámozta magát őrzőjén és a kapus mellett, laposan kilőtte a hosszú alsó sarkot. 5-1.
90. perc. Az utolsó percben sikerült másodszor is kapuba találnunk. Bakó Gábor végzett el szögletet a baloldalról. Az élesen belőtt labdát a kapus csak kitenyerelni tudta és a középen érkező érkező Ilyés Attila 8 méterről bebelsőzte. 5-2.

Kovács Lászlót kérdeztem:

Molnár Richárd: - Az első félidőben három pontrúgásból és egy remek átlövésből szereztük a góljainkat és emellett egész jól is játszottunk. A szünet után - nem tudatosan ugyan, de - átengedtük a terepet az ellenfélnek. Sikerült kivédekeznünk a vendégek rohamait és megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Tabella a 28. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz