27.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

27.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Sóskút SKE 3-0 (2-0)
Tárnok, 2014-05-18 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Zsiga Gitta
Aszisztens:
Pallai Pál, Kontra Krisztián
Gól:
Czeilinger Péter 11', Lingli Gábor 38', Nagy István 76'
Sárga lap: Gyulay Gábor 54' ill. Jorcsik Norbert 54', Viszti Zsolt 65', Lakatos Sándor 79'

A forduló további eredményei:
2014-05-17
Pomáz-ICO SE - Ürömi SC 3-3, Dunakeszi Kinizsi USE - Viadukt SE-Biatorbágy II. 7-0, Budakalász MSE - Leányfalu SE 2-1, Gödi SE - Piliscsaba SE 4-0
2014-05-18
Perbál SC - Dunabogdány SE 9-2, Pilisszántó SE - Szigetgyöngye SE 4-5
Szabadnapos
: Pilisszentiván SE

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 6 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 6, Pusztai Csaba 6 - Pluhár Bálint 6, Csibrik György 6 - Gyulay Gábor 6, Czeilinger Péter 7 (Nagy István 66' 0), Csuka Zsolt 6 (Nagy László 85' 0), Lingli Gábor 7 (Lehotka Botond 80' 0)
Kispad: Schön Dániel
Edző: Kovács László

Sóskút SKE: Garai Ferenc - Viszti Zsolt, Jorcsik Norbert, Tomory Dániel, Marcinkovics Patrik - Kuzsel Dániel (Lakatos Sándor 70'), Molnár Ákos, Tátrai Tamás (Nikolics Miklós 90') - Vida Péter, Sófalvi Attila, Kovács Ferenc (Konkoly Gábor 60')
Kispad: Iszak Róbert, Varga István
Edző: Horváth László

Újabb fronton találkoztak ezen a hétvégén Tárnok és Sóskót labdarúgói. Tegnap az öregfiúk mérkőztek, ma pedig a felnőtt csapatok. Elmondhatjuk, hogy 100%-os tárnoki sikerrel zárult a hétvége. Az öregfiúk kitűnő játékkal, 4-2 arányban diadalmaskodtak szombaton, a mai napon pedig 3-0 arányú, megérdemelt győzelem született az örök rivális "szomszédvár", Sóskút ellen.
Már az első percekben kiderült, hogy ma mi vagyunk a jobbak. Az első 10 perc után már vezettünk és a játék képe alapján látszott, hogy ezt a mérkőzést nem lesznek képesek megfordítani a vendégek. Az első félidőben támadásaik nem jelentettek sok veszélyt a kapunkra, sőt a 38. percben Lingli Gábor - megküzve a vendégek kapusával - növelte előnyünket.
A második játékrész hasonlóan zajlott az elsőhöz. Talán annyi volt a különbség, hogy már a vendégek előtt is volt gólszerzésre lehetőség. Ennek ellenére sem forgott veszélyben győzelmünk. Tulajdonképpen ebben a félidőben is szereztünk két gólt, de csak egy találatot kaptunk meg. Egy támadásunk után Czeilinger Peti fejjel juttatta gólvonalon túlra a labdát, amit Garai kapus kihalászott. A sóskúti hálóőr nagyon sportszerűen elismerte, hogy a labda legalább fél méterrel túljutott a gólvonalon! Szerencsére ez a hiba most nem befolyásolta döntően a végeredményt, illetve a 3 pont sorsát. Azért mégis sikerült még egy gólt fejelnünk, Sövény révén. Az utolsó 10 perc inkább a Sóskúté volt. Mi már csak második szándékból támadtunk és többnyire a védekezésre fordítottunk nagyobb hangsúlyt.
Győzelmünkhöz nem is férhetett kétség, hiszen a mai napon minden csapatrészben jobb teljesítményt nyújtottunk vendégeinknél.

Kovács Lászlót kérdeztem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz