27.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

27.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2011/2012 > Mérkőzések > Felsőház

Bolha FTSE Tárnok - Viadukt SE-Biatorbágy 1-1 (1-1)
Tárnok, Tárnok SE Sporttelep
2012.05.26 - Szombat 10:00
Játékvezető: Páldi Ferenc
Gól: Tóth Tamás (4') ill.
DALNOKI MARCELL (30')

A forduló további eredményei:
2012.05.31  Csütörtök 17:00
Törökbálinti TC - Dunakanyar-Üröm

Bolha FTSE Tárnok:
KÜRTI VIKTOR 7 - CZEILINGER ZSOLT 7, ESKULICS DÁVID 7, VISZOKAI JÁNOS 7, MÉREG BENJAMIN 7 - SZÁSZ CSABA 7, SÜLE ÁRMIN 6 (SOMOGYI GYULA 53'  6), SZÉKELY BERTALAN 6 (PETHEŐ AXEL EMILIÁN 41'  6), TÓTH TAMÁS 7 - HORVÁTH MARTIN 7, MÉSZÁROS TAMÁS 6 (DAKA DOMINIK 70')
Kispad: DEMJÁN DÉNES, HRABINA ÁDÁM, LŐRINCZ ROLAND
Edző: KASZÁS ATTILA

VIADUKT SE-Biatorbágy:
TÓTH ÁDÁM - GECSE VIKTOR (VARGA BENEDEK 59'), GYŐRI MIHÁLY, KÁDÁR DÁNIEL, DÓZSA BERCEL - JUHÁSZ BÁLINT, NAGY ÁDÁM, ÁCS MIKLÓS ÁDÁM, DALNOKI MARCELL (GYŐRIK DÁVID 78') - VERES LÁSZLÓ DÁVID (DUCZER ATTILA 48'), PAPP BALÁZS (LAMPERT DÁNIEL 67')
Kispad: TÓTH ÁBEL
Edző:

A mai mérkőzésünk a bronzérmet volt hivatott eldönteni. A nehezen kivívott döntetlennel ez a célunk sikerült.
Az utulsó forduló előtt 3 ponttal vezetünk Biarorbágy előtt. Mi zárásképpen a Dunakanyar ellen még szaporíthatjuk is pontjaink számát, míg mai ellenfelünk már befejezte a bajnokságot, minden mérkőzését lejátszotta és az utolsó fordulóban szabadnapos.
Jól kezdődött a mérkőzés számunkra. Jól játszva, már a 4. percben megszereztük a vezetést. Szász Csabi kitűnő indításával Tóth Tomi szökött meg és lőtt magabiztosan a vendégek kapujába. Továbbra is támadásban maradtunk és további helyzeteket dolgoztunk ki, ám még a kihagyhatatlant is ki tudtuk hagyni. A játéknak ebben a részében eldönthettük volna a 3 pont sorsát. Mivel ezt nem tettük meg - ahogy ez ilyenkor lenni szokott - jött a "büntetés" a vendégek részéről. Védelmünk elmélázását kihasználva a 30. percben Dalnoki Marcell egyenlített. Az egyenlítő gól előtt már legalább 10 perccel, nagyon visszaesett a játékunk. Többnyire csak vaktában előre rúgott labdákkal akartunk támadást indítani. Játékunk pontatlan volt és a cselek sem jöttek be. Sajnos ez a rossz játék egészen az utolsó 10 percig eltartott. Bia komoly helyzeteket puskázott el ezidő alatt. Csak a szerencsének és ellenfelünk ügyetlenkedéseinek köszönhettük, hogy nem kaptunk gólt. Persze azért Kürti Viktornak is komoly része volt ebben. Az utolsó 10 percre még összeszekaptuk magunkat. Voltak gólszerzési lehetőségeink is, ám mi sem tudtunk élni vele, így maradt az igazságosnak mondható 1-1-es döntetlen, aminek mindenképpen mi örültünk jobban, hiszen ez a bronzérmet jelenti számunkra.
Gratulálok a csapatnak a dobogós helyhez!
(SzaTam)

Kaszás Attila: -
Mindenképpen nyerni szerettünk volna a mai meccsen, az első húsz percben akár el is dönthettük volna a mérkőzést, ám a bekapott gól kicsit megfogta a csapatot. A második félidő nyílt sisakos küzdelmet hozott, ebből akár egyik, akár másik csapat is kijöhetett volna győztesen, végül maradt a döntetlen.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz