26.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

26.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2015/2016 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Fémalk-DDTE 10-0 (2-0)
Tárnok KSK, 2016-05-28 - szombat 12:00


Játékvezető: Oláh Ferenc
Aszisztens: Kovács I. Gergő
Gól: Kürti Viktor 27' 53' 76', Demján Dénes 52', Ruzsinszki Dávid 57', Tóth Tamás 38' 60' 74' 77' 79'
Lapok: Talapka Dominik 35'

A forduló további eredményei:

Halásztelek FC - Sóskút SKE 2-5, Tököl VSK - Alsónémedi SE 0-3, Bugyi SE - Ócsa SE 4-3, Ráckeve VAFC - Kiskunlacháza SE törölve

Bolha FTSE: Pintér László 10 (Kovács Ádám 57' 10) - Demján Dániel 10, Panyi László 10, Pusztai Csaba 10 (Csillik Gábor Krisztián 60' 10), Bója Máté 10 - Czeilinger Zsolt 10, Kürti Viktor 10, Tóth Tamás 10 - Takács Patrik 10 (Sárai Ferenc 60' 10), Ruzsinszki Dávid 10, Demján Dénes 10

Kispad: Eskulics Dávid
Edző: Csizly Attila

Fémalk-DDTE: Naszály Gábor (Kormos Gergő 46') - Kollár Ádám, Talapka Dominik, Kollár Balázs (Bata Norbert Bence 67'), Szalai Zoltán - Mihály Gergely, Krasznai Krisztián (Újhegyi Kristóf 46', Opra Gergő 69'), Bednárik József (Kocsis József 46'), Kiss Gergő (Kreisz Viktor 46') - Varga Bertalan, Holczimmer Patrik (Dávid Richárd 46')

Edző: Vanka József

Felszabadultan, szellemesen és nagyon jól játszva nyerte meg csapatunk ezt a mérkőzést. Az első gólig ugyan majdnem fél órának kellett eltelni, de a második félidőben 8 gólt rúgva, igazán dicséretes teljesítménnyel sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Az összes pályára lépő játékosunk nagyszerű teljesítményt nyújtott. Kivétel nélkül mindenki dícséretet érdemel, de én azért három játékos teljesítményét mégis kiemelném. Szebbnél szebb gólokat szerezve a 10-ből 8-at Tóth Tamás és Kürti Viktor lőtt. Teljesítményük önmagáért beszél. A harmadik kiemeltem pedig Takács Patrik, aki amellett, hogy feltartóztathatatlan volt a jobb szélen, tökéletes beadásaival sok gól előkészítésében is részt vett. Szép búcsú volt ez a mérkőzés a hazai közönségtől!


Góljaink története.

27. perc: Pusztai Csaba a középpályáról kitűnő indítással küldte támadásba Takács Patrikot, aki az alapvonalig futott a labdával. Beadására Kürti Viktor érkezett középen és 6 méterről egyből lőtt a kapuba. 1-0.

38. perc: Ismét Takács Patrik lőtte a jobb szélről középre a labdát, ami Tóth Tamás elé került. Tomi közelről élesen lőtt. Labdája a védőn megpattanva kötött ki a kapuban. 2-0.

52. perc: Tóth Tomi középen vezette fel a labdát, majd Demján Dénes elé játszott, aki 10 méterről laposan lőtt a kapus mellett a hálóba. 3-0.

53. perc: Egy perc elteltével Takács Patrik hagyta villámgyorsan maga mögött a teljes baloldali védelmet, miközben befelé húzott a labdával. Már a 16-oson belülre ért, amikor az alapvonaltól beadott az érkező Kürti Viktor elé, aki ismét kapuba talált. 4-0.

57. perc: Ruzsinszki Dávid 20 méterre a kaputól, éppen szemben azzal, nagy erővel lőtte ki a bal felső sarkot. Óriási gól volt! 5-0.

60. perc: Kürti Viktor szerzett labdát 30 méterre a vendégek kapujától. Nagyszerűen tálalt a keresztben mozgó Tóth Tamásnak, aki szép lövéssel szerezte meg második gólját. 6-0.

74. perc: Kürti Viktor nagyon szép cselekkel "bolondította" a büntető területen belül a védőket, majd kipasszolta a labdát a 16-oson kívül érkező Tóth Tamásnak, aki két csellel játszotta tisztára magát és 17 méterről kilőtte a bal alsó sarkot. Szépségdíjas alakítás volt a két játékosunktól! 7-0.

76. perc: Kürti Viktor ezúttal egyedüli szereplője volt a gólnak. Történt, hogy 20 méterre a kaputól, a vendégek szabálytalankodtak ellene. A szabadrúgást, maga a sértett végezte el és erős lövése utat talált a kapu jobboldalába. 8-0.

77. perc: Demján Danitól érkezett egy guruló labda, amire Tóth Tamás és a vendégek kapusa, Naszály Gábor startolt. Tomi éppen csak egy gondolattal érte el előbb a labdát, amin tuljdonképpen éppen csak pöccentett egy picit és a labda pont olyan sebességgel tartott a kapu felé, hogy a kétségbeesetten visszafutó védő nem érte el azt a gólvonal előtt. Hogy úgy mondjam, ez egy igazán "pengés" gól volt! 9-0.

79. perc: Ruzsinszki Dávid iramodott meg a bal oldalon, majd középre passzolt Tóth Tamásnak, aki ezúttal 14 méterről szerezte meg ötödik gólját. 10-0.

Csizly Attila: - Az utolsó hazai mérkőzésünkön szellemes, jó játékkal, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz