25.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

25.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > U-17 Diósd > 2011/2012 > Mérkőzések

A mérkőzés videója:

Diósd-Bolha FTSE Tárnok - TURAWELL-Tura VSK 4-0 (2-0)
Tárnok, Tárnok KSK Sportpálya
2012.05.23 - Szerda 17:00
Játékvezető: Nemes Attila - Boros Zoltán, Tamási Patrik
Gól: Bilik Krisztián (36'), Fehér Roland (44' 61'), Kálmán Dániel (90')

A forduló további eredményei:
2012.05.23  Szerda
TÁPIÓSZECSŐ FC - GYÖNGYÖS AK 1-8
2012.05.24  Csütörtök

MAGLÓDI TC-GÖDÖLLŐ - FC HATVAN   2-2
2012.05.26  Szombat

FC DABAS - DUNAHARASZTI MTK   1-3
2012.05.27  Vasárnap
 
SZTK-ERIMA - GYÖNGYÖSHALÁSZ SE   9-0
DUNAKESZI VASUTAS SE - JÁNOSHIDAI SE  
3-11
2012.05.31  Csütörtök

ÜLLŐ SE - RÁKOSMENTE

Bolha FTSE Tárnok:
PINTÉR LÁSZLÓ 7 - KÁLMÁN DÁNIEL 7, CZEILINGER BALÁZS 7, NÉMETH MÁRTON GÁBOR 6 (NÉMETH KRISTÓF 68' 6), NAGY DÁNIEL 6 - FARKAS ÁKOS 7, LAKATOS LAJOS 6 (MISETA ROLAND 68' 6), CZEILINGER PÉTER 6, BILIK KRISZTIÁN 6 (TAKÁCS DÁNIEL 75' 6) - FEHÉR ROLAND 8 (BERÉNYI TAMÁS 63' 6), NAGY LÁSZLÓ 7 (CSILLIK GÁBOR KRISZTIÁN 79' 6)
Edző: SZIMANDL GÁBOR, CSIZLY ATTILA, KOVÁCS LÁSZLÓ

Tura VSK:
ÁRVAI BENCE - PUSKÁS GÁBOR, BATIZI BENCE, GYENES ZSOLT (TÓTH ANDRÁS 72'), TÓTH MÁTÉ BARNABÁS - BODA KRISTÓF, LÁSZLÓ JÁNOS, VERES ISTVÁN (GERGELYI NOEL 46'), SZEMJANINYOV SÁNDOR - POZSONYI KRISZTIÁN, MOLNÁR MÁTÉ
Kispad: VARGA ÁDÁM,
GRÁCZER KRISZTIÁN BENJÁMIN
Edző: TÓTH LÁSZLÓ

Ma egy kultúráltan és sportszerűen játszó ellenfelet győztünk le. Játékunk az elmúlt hetekhez képest sokat javult. Minden csapatrészben volt egy-két kitűnő teljesítmény és e-mellett minden játékos sokkal jobban játszott az elmúlt hetek átlagához képest. A védelem biztos pontja Nagy Dani volt, aki óriási munkát végzett a teljes 90 perc alatt, de szinte a teljes védelmünk maradéktalanul dícsérhető, hiszen ellenfelünknek szinte helyzete sem akadt a mérkőzésen. Középpályán Farkas Áki főleg az első játékrészben vállalt nagyon sokat. Ha kellett jól tartotta meg a labdát és kitűnőnően irányított. Sajnos a második félidőre elfáradt és ezért némileg visszaesett a játéka. Meg kell jegyeznem, hogy ő az, aki hetek óta őrzi jó formáját. Előre játékunk az első félidőben sokszor akadt el lesen. Az indulásoknál talán egy kicsit türelmetlenek voltunk. Támadóink végig lendületesek voltak és a négy gólon kívül több óriási helyzetet is teremtettek. Az ellenfél kapujára Fehér Roli jelentette ma a legtöbb veszélyt, amit két gólja is bizonyít. Igaz, hogy a második gólját tiziből szerezte, ám előtte ő maga alakított ki helyzetet, és csak szabálytalanság árán tudták szerelni és a saját maga javára megítélt tizit értékesítette.
Lényeg, hogy egyetlen fordulóval a befejezés előtt a mi kezünkben van a bronzérem sorsa. Utolsó mérkőzésünket Dunaharasztiban fogjuk játszani. A mai lendületes játékkal ott is nagy esélyünk lesz a győzelemre és akkor teljesen mindegy, hogy a harmadik helyre még esélyes Szigetszentmiklós nyer-e ezen a hétvégén, vagy sem, mienk lenne a bronzérem.
(SzaTam)  

Csizly Attila: -
Egy nagyszerűen megkomponált taktika Gábor-bá részéről és megfelelő befogadóképesség a játékosok részéről kellett a mai mérkőzés megnyeréséhez.
És természetesen  Fehér Rolandról sem szabad elfeledkezni, aki rengeteg munkájával  húzta magával az egész csapatot.


Tabella:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz