24.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

24.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Tavaszi mérkőzések

Tárnok BKSK - Bugyi SE II.  10-0 (3-0)
Tárnok, 2017-05-13 - szombat 16:30


Játékvezető: Kamal Norbert
Aszisztens: Osztolykán Zoltán, Waller Franz Georg

Gól: Gyulay Gábor 20' 45', Vida Péter 30' 52' 73' 85', Kun Mihály 56' 64', Nagy Dániel 75', Tóth Tamás 80'

Lapok: nem volt

A forduló további eredményei: Kiskunlacháza SE - FC Dabas III. 1-0, Szigetszentmárton KSE - Dunafüred LC 5-0, Érdi VSE II. - Sóskút SKE 1-2, Szigetbecse SE - Dunaharaszti MTK II. 2-3, Diósdi TC II. - Dunavarsányi TE II. 7-4

Szabadnapos: Délegyháza KSE

Tárnok BKSK: Szabó Zoltán 0 - Nagy Dániel 8, Csibrik György 7, Bakó Gábor 7, Pusztai Csaba 7 - Kun Mihály 9, Erőss Zsolt 7, Kapcsos Norbert 7 (Ilyés Attila 46' 7) - Gyulay Gábor 8, Vida Péter 8, Váradi Gergő 8 (Tóth Tamás 57' 7)
Kispad: Pintér László, Nagy István, Veszeli Tibor
Edző: Kaszás Attila


Bugyi SE II.: Kohut Károly - Tóth Tibor, Nagy Norbert, Szadai Attila, Proksa Csaba (Katus Lajos 54') - Lehoczki Imre, Tóth Dániel (Bai Miklós 54'), Talabér István, Molnár Imre (Szőgyi Tamás 54') - Farkas Béla, Kocsis András
Edző: Szőgyi Tamás

Nagyon jó játékot produkált csapatunk a mai mérkőzésen. Játékunk sok pozitívumot mutatott. Nekem legjobban az tetszett, hogy a rövidpasszos játékban gyorsaságunk ellenére is nagyon pontosan játszottunk. Ezen kívül a hosszú indításaink is többnyire pontosan sikerültek, bár itt néha hibáztunk. Nem volt baj a taktika betartásával sem. A jól felépített támadásaink mellett labdavesztésnél azonnal visszatámadtunk és igyekeztünk visszaszerezni a labdát, vagy legalább is megakasztani a vendégek támadását. Ennek és magabiztos védelmünknek köszönhetően ellenfelünk az egész mérkőzés folyamán egyetlen egyszer jutott gólhelyzetig. Ekkor Lehoczki Imre közeli lövését Szabó Zoli óriási bravúrral védte. Talán a 10 gólunk mellett viccesen hangzik, ha azt mondom, hogy a legnagyobb hibánk az volt, hogy számolatlanul hagytuk ki helyzeteinket, pedig ez is igaz! Jegyzeteimbe pillanva, 7 nagyobb gólhelyetet puskáztunk el. Volt olyan szituáció is, amikor Kohut kapujára tripláztunk és a három lözeli lövésből hármat védett a vendégek kapusa.
A mérkőzés sportszerűségére jellemző volt, hogy a játékvezetőnek egyetlen lapot sem kellett kiosztania.
Góljaink története.
20. perc: Kun fejelte Kapcsoshoz a labdát. Norbi lekészítette lövésre Gyulay Gábornak, aki 15 méterről laposan lőtt a bal alsó sarokba. 1-0.
30. perc: Gyulai beadását Vida Péter fejelte kapura. A labdába Kohut még belekapott, de az végül mégis csak a hálóban kötött ki. 2-0.
45. perc: Nagy Dani indította Gyulay Gábort, aki egy csellel elvitte a labdát a védő mellett, kapura tört és futtában kilőtte a hosszú alsót. 3-0.
52. perc: Váradi Geri ment el a baloldalon és lőtte be a labdát a kapu elé, ahol Vida Péter gurított két lépésről a kapuba. 4-0.
56. perc: Váradi Geri látványos cselekkel rázott le két védőt is a baloldalon. Beadásába Ilyés Attila fejelt bele. Fejéről a labda Kun Misi elé került, aki 10 méterről, kapásból lőtt a kapuba védhetetlenül. 5-0.
64. perc: Csibrik Gyuri tértölelő, mélységi indítását Kun Misi futtában kezelte le és ugrott ki a védők közül. 20 méter labdavezetés után 10 méterről gurította el a labdát laposan a kapus mellett. 6-0.
73. perc: Kun Misi vett el egy labdát Nagy Norberttől a vendégek térfelén. A megszerzett labdával megindult az ellenfél kapuja felé, majd a 16-os oldalvonalától Vida Peti elé passzolt, aki szemben a kapuval szerzett gólt. 7-0.
75. perc: Kun Mihály a félpályától indította Nagy Dánielt a jobb szélen. Dani óriási lendülettel húzott kapura, majd 12 méteres futtában leadott lövése a kapus mellett kötött ki a hálóban. 8-0.
80. perc: Nagy Dani kapott mélységi indítást, amivel elfutott a jobb szélen, majd beadott a középen érkező Tóth Tomi elé, aki 8 méterről lőtt a kapuba. 9-0.
85. perc: Gyulay Gábor beadását Vida Péter lőtte kapuba. 10-0.
A nagyszerű győzemért minden játékos gratulációt érdemel!! Szép volt fiúk!!
Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz