23.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

23.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok KSK II . - Szentendre VSE 3-1 (1-1)
Tárnok, 2014-05-11 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Varga András
Aszisztens:
Szántó Tamás, Obertik József
Gól:
Ilyés Attila 23' 59', Gál Tibor 56' ill. Krasznai Vilmos 29'
Sárga lap: Ruzsinkó Zsolt 42' ill. Sallós Richárd 50'

A videót abcd készítette:

A forduló további eredményei:
2014-05-11
.
Visegrád SE - Fót SE 3-3, Tahitótfalu SE - Tinnye KFC 2-2, Kisalag - Pilisszentlászló BSI 0-3, Ürömi SC II. - Kerepesi SBE 0-3, Budajenő KSE - PILE Pilisszentkereszt 2-2
Szabadnapos:
Nagykovácsi SE

Tárnok KSK II:
Szabó Zoltán - Huszár Balázs (Lukács Zsolt 46'), Ruzsinkó Zsolt, Neuvert Sándor, Nagy Attila - Bakó Gábor (Tari Attila 65') , Kelemen László ( Szabó Zsolt 46') , Csákány Gábor - Gál Tibor , Ilyés Attila
Kispad:
Csákány Zsolt, Kupi János, Puskás Balázs, Körtvélyesi Ádám
Edző:
Schrenck Rajmund

Szentendre VSE:
Özvegy Tamás - Sallós Richárd, Orbán Álmos, Szijj Krisztián, Vadas Attila - Seregy Márk, Székely, Mátyás, Dalkó Soma, Csiki Dávid - Krasznai Vilmos
Edző: Batári Csaba

ABCD tudósítása:
Nagy esők után, szemerkélő esőben, távoli égzengés kíséretében kezdődött a találkozó. A Szentendre, amely a Dunakanyar SE U21-es csapatára épül, tíz fővel, de nagy elszántsággal lépett pályára. Létszám fölényünknek megfelelően azonnal támadólag léptünk fel, agresszív letámadással próbáltuk zavarba hozni fiatal ellenfelünket, akik ügyes adogatással kísérelték lassítani a játékot.
A 23. percben góllá érett fölényünk: egy szöglet után Ilyés Attila fejelte a hálóba a labdát. Sokáig nem örülhettünk a vezetésnek, mert a szentendreiek első épkézláb támadásukból - Krasznai Vilmos révén - egyenlítettek.
A félidőre megérkezett a felhőszakadás, így a szünet hosszabbra sikeredett a megszokottnál. Végül elkezdődött a játék és hamar kiderült a mieink alkalmazkodnak jobban a tócsákhoz. Az 50. percben Gál Tibit buktatták a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt még kihagyta Szancsó, ám nem sokkal később Gál Tibi szerzett szép gólt, majd három percre rá a mostanában igen gólképes Ilyés Attila is betalált - ismét fejesből.
Eldőlni látszott a mérkőzés, továbbra is támadásban maradtunk, ráadásul sérülések miatt tovább fogyatkozott a Szentendre. Nem tisztem eldönteni, hogy minden sérülés valódi volt-e, mindenesetre amikor heten maradtak, a játékvezető lefújta a találkozót.
Sajnos így több cserejátékosunk nem léphetett pályára, az özönvízben is kitartó szurkolóink pedig elestek néhány - meg nem született - góltól.


Schrenck Rajmund:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz