23.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

23.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Leányfalu SE 2-2 (0-1)
Tárnok, 2014-04-20 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Rózsavölgyi Dávid
Aszisztens:
Szalai Zoltán, Tüke Gábor
Gól:
Nagy István 59', Csuka Zsolt 68' ill. Sidó Szabolcs 45', Ignácz Gergely 75'
Sárga lap: Veszeli Tibor 45' ill. Rátkai Richárd 39', Ignácz Gergely 57', Potássy Gábor 69', Virok Viktor 81'
Piros lap
: Szalontai Péter 83'

A forduló további eredményei:
2014-04-19
Gödi SE - Szigetgyöngye SE 4-2
2014-04-20
Piliszántó SE - Pomáz-ICO SE 1-1, Viadukt SE-Biatorbágy II. - Ürömi SC 0-6, Perbál SC - Pilisszentiván SE 0-1, Sóskút SKE - Piliscsaba SE 0-0
2014-04-22
Dunakeszi Kinizsi USE - Dunabogdány SE 6-1
Szabadnapos
: Budakalász MSE

Tárnok Bolha KSK: Kaszás Attila 6 - Nahaj Gergely 6, Veszeli Tibor 7, Eke Gábor 7, Pusztai Csaba 6 - Nagy Dániel 6, Pluhár Bálint 7, Csuka Zsolt 7, Czeilinger Péter 6 - Ilyés Gergő 6 (Lehotka Botond 75'), Nagy István 7 (Sárai Ferenc 83')
Kispad: Schön Dániel, Csillik Gábor Krisztián, Kovács Gyula, Lingli Gábor
Edző: Kovács László

Leányfalu SE: Nagy Szilveszter - Fehérvári Péter, Szabó Péter (Szávuj Zoltán 46'), Rátkai Richárd, Antal Attila - Sidó Szabolcs, Szalontai Péter, Ignácz Gergely - Potássy Gábor, Virok Viktor, Váradi Csaba
Kispad: Kálmán Gábor, Zserai Zsolt, Korpos Dávid, Zsidi László
Edző: Sidó Szabolcs

Nem igérkezett könnyűnek ez a mai mérkőzés és ez az előzetes várakozás be is igazolódott. Nagyszerű ellenfél ellen kellett megküzdeni a minél jobb eredményért. Védelmünket kiválóan megszerveztük. Csapatunk az ellenfél támadásainál mindig a labda vonala mögé húzódott vissza, és szervezetten védte a saját félpályánkat. A térfelünk közepétől pedig ezen belül a szoros emberfogást is alkalmazták játékosaink. Ez az első félidő folyamán tökéletesen működött is, sőt ebből veszélyes kontra támadásokat is vezettünk a széleken. A 45. percben, tehát a félidő utolsó percében a játékvezető segítségével mégis sikerült feltörni védelmünket. A 16-osunk előterében egy egyértelmű lökést nem vett észre a spori, aminek következtében egy veszélyes támadás bontakozott ki kapunk előtt és egy keményen meglőtt labda Eke Gábor kezét is érte. Ezt viszont már észre vette a játékvezető és 11-est ítélt. Elszabadulni látszott a pokol (ami azért a mi pályánkra egyáltalán nem jellemző), de egy hosszabb szócsata után annyi történt, hogy a reklamáló csapatkapitányunk még egy sárga lapot is kapott. Tizi belőve és már mehettünk is a szünetre.
A második játékrész is hozott izgalmakat bőven. Csapatunk némileg enyhített az addigi szikla szilárd védekezésen és az egyenlítés reményében nyiltabb támadó játékba kezdett. Védekezésünk azért így is elég szilárd maradt. A színvonalas csata folytatódott. Az 59. perc meghozta számunkra az egyenlítést. Egy jobb oldali támadásunk után Nagy István közelről lőtte gólunkat. Ettől kezdve jelentős fölénybe kerültünk. Rózsavölgyi játékvezető további hibát követett el. Egy nyilvánvaló kezezést, amit a vendégek elkövettek a 16-osukon belül, nem adott meg, viszont egy tizit megadott a javunkra, amit én úgy láttam, hogy a 16-oson kívül volt. Ezt majd a videó tisztázhatja ide, vagy oda. A megítélt tizenegyest Csuka Zsolt értékesítette. Úgy nézett ki, hogy a megtett erőfeszítéseknek meg lesz az eredménye és végül megnyerjük ezt az óriási csatát. Sajnos negyed órával a vége előtt egy védelmi hiba meghozta az egyenlítést a vendégeknek. Többen is késlekedtek a beavatkozással a 16-osunk környékén és azon belül, mígnem Ignácz váratlanul helyzetig jutott és a rutinos gólzsák, aki jelenleg is vezeti a csoport góllövő listáját, nem hibázott. A hátra lévő időben mindkét csapat hajtott a győzelemért, de az eredmény már nem változott.

Kovács László:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz