23.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

23.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések


Pilisi LK-Legea - BFTSE Tárnok
1-1 (1-0)

Pilis, 2013-04-21 - vasárnap 14h
Játékvezető: Gyikó Tamás
Aszisztens: Séra Balázs
Gól: Lasán Bálint 29' ill. Csuka Zsolt 75'
Lap: Lasán Bálint 78', Kaffka Tibor 79' ill. -

A forduló további mérkőzései
201
3-04-20 - szombat: Felsőpakony KSE - Péceli SSE 3-2, Budakalász MSE - Veresegyház VSK 1-2, Gyömrői SE - Fóti SE 2-0
201
3-04-21 - vasárnap
: Verőce SE - Törteli KSK 0-3, Alsónémedi SE - Halásztelek FC 5-4, Kisnémedi MSE - Újlengyel DSE 3-0, Örkény SE - Hévízgyörki SC 1-5

Pilisi LK-Legea: Szepesi Szilárd - Kaffka Tibor (Máté Szabolcs 85'), Kotyinszki Gergő, Csatlós Endre, Gaál Dániel - Czárák Roland (Lengyel István 71'), Erős László (Gulyás István 71', Menich Zakariás 91'), Kovács Kristóf, Lasán Bálint - Schubert Dániel, Halász Marcell
Kispad: Péter Csongor, Manulek Viktor
Edző: Patakfalvi György

BFTSE Tárnok
: Családi Attila - Czeilinger Balázs 5 (Édes Bence 71'), Völgyi Ádám 5, Dallos Bence 4, Pusztai Csaba 5 - Kovács Gyula 5 - Czeilinger Péter 5, Kiss Tamás (Réti Tamás 14' 4), Csuka Zsolt 5 - Lehotka Botond 4, Csillik Gábor 4 (Bilik Krisztián 68')
Kispad
: Sárai Ferenc
Edző
: Szimandl Gábor

A mérkőzésről
: Az első félidőben nagyon rossz felfogásban futballozott a csapat. Mindent középpen erőltettünk és hosszú előreívelésekkel próbálkoztunk, ám ezek a labdák többnyire pontatlanok voltak. Ráadásul Kiss Tomi egy ütközés után a földön maradt és enyhe agyrázkódást szenvedett. Hazai előnnyel zárult a félidő.
A második játékrészben már valamivel jobban játszottunk és a félidő elején két óriási ziccert hagytunk ki. Először Lehotka Boti kapott jó indítást és már csak a kapussal állt szembe, de pont bele is lőtte a labdát. Pár perccel később Czeilinger Balázs kígyózott át szép cselekkel a védőkön, ám az ő lövése is a kapusban akadt el. A 75. percben mégis sikerült az egyenlítés. Csuka Zsolt a kapus fölött emelt labdája jutott a hálóba.
Igazságos döntetlen született, de lehet, hogy az elvesztett két pont még nagyon fog hiányozni a végelszámolásnál!

Szimandl Gábor helyett Kaszás Attila: - Az első félidőben nagyon rossz felfogásban játszottunk. Brusztolni akartunk, pedig az a Pilis erőssége. A második játékrész már valamivel jobb összképet mutatott, de még így is mélyen tudásunk alatt teljesítettünk. Ellenfelünk megérdemelten szerzett pontot.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz