19.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

19.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések


Kisnémedi MSE - Tárnok Bolha KSK
1-0 (0-0)

Budafok Promontor utcai LC sporttelep - műfű - 2013.03.24 - vasárnap 13:00
Játékvezető: Solymosi András
Aszisztens: Hajdú Patrik, Séra Balázs
Gól:  Lőrincz László ill. -
Lap: nem volt

A forduló további mérkőzései
201
3-03-23 - szombat: Felsőpakony KSE - Törökbálinti TC 1-0, Gyömrői SE - Hévízgyörki SC 1-6, Gödöllői SK - Péceli SSE 3-0 (jn.)
201
3-03-24 - vasárnap
: Alsónémedi SE - Verőce SE 2-3, Pilisi LK-Legea Veresegyház VSK 1-1, Örkény SE - Budakalász MSE 2-2, Újlengyel DSE - Halásztelek FC 0-1

Kisnémedi MSE
: Hajdú József 8 - Létai Dávid 7, Ladányi Péter 6 (Baji László 36' 8), Biczi Gábor 7 (Molnár Mátyás 76'), Létai Károly 8 - Dudás Máté 7, Kardos László 6, Ocztos Martin 5 (Győri Tamás 63'), Simon Péter 7 (Kénoszt Ferenc 84') - Szatmári János 6 (Takács Sándor 46' 7), Lőrincz László 8
Kispad
: Lakos Zsolt, Vámos András
Edző
: Davcsó Károly

Tárnok Bolha KSK: Szimandl Gábor 7 - Nagy Dániel 7, Veszeli Tibor 6, Eke Gábor 5, Nagy István 5 - Csibrik György 5 (Pusztai Csaba 72'), Fehér Roland 6 (Czeilinger Péter 36' 5), Gyulay Gábor 5, Kun Mihály 5 - Nagy László 5 (Lehotka Botond 84'), Ilyés Gergő 6
Kispad
: Családi Attila
Edző
: Kovács László

A mérkőzésről
:
Csak az előjelek voltak nagyjából kedvezőek, de ebből sajnos nem jött ki kedvező végeredmény. Az utóbbi napok kedvezőtlen időjárása miatt a Kisnémediek úgy döntöttek, hogy Budafokon a Promontor utcai műfüvön várnak bennünket a bajnoki mérkőzésre. A műfű eleve nem idegen számunkra, hiszen minden edzőmérkőzésünket ilyen talajon játszottuk. Másik előny, hogy ez a pálya lényegesen nagyobb a kisnémedi pályánál, amihez ellenfelünk szokott. Mindez így is kevésnek bizonyult a pontszerzésünkhöz, pedig nem így indult a mérkőzés.
Védelmünk olyannyira magabiztosan állt a lábán, hogy ebben az időszakban kapusteljesítményről nem is beszélhettünk, hiszen Szimandl Gábornak szinte csak a kirúgások elvégzésénél volt dolga. A védelemből is kiemelkedett Veszeli Tiba játéka, de akit talán maradéktalanul csak dícsérni lehet az a fital Nagy Dani volt. Jól helyezkedett és a párharcokat is rendre megnyerte ellenfelével szemben. Emellett még a támadások felépítésében is hatékonyan vett részt. Középpályán már ebben a játékrészben is voltak hiányosságaink, de itt is volt azér jó teljesítmény. Fehér Rolitól magam részéről az utóbbi időben többet vártam és ezen a mérkőzésen végre többet is kaptam. Jól szedte össze a labdákat és jól is játszotta azokat meg. Sajnos ezt a jó teljesítményt már a 36. perctől hiányolnunk kellett. Egy labdáért folytatott "légharcban" összefejelt a kisnémedi Ladányival. Mindkettőjüknek alaposan felrepedt a fejbőre, ezért egyikőjük sem folytathatta a játékot. A kezdő félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát. Ilyés Gerinek három abszolút ziccere volt. Mindháromszor csak a kapussal állt már szemben, de mindháromszor hibázott. Ezen kívül Gyulay Gábor is hibázott gólhelyzetben.
Az első félidő alapján arra lehetett számítani, hogy a folytatásban bedarálják fiataljaink az "öregeket". Csalódnunk kellett. Ebben a játékrészben nem találtuk a játék ritmusát. Játékosaink többsége fásultan, kapkodva játszott, ráadásul az első félidei lendületünk is jócskán megkopott. Rutinos ellenfelünk ezt kihasználta és az "öreg róka", Lőrincz, aki már sok "gólcsatát" megnyert hosszú pályafutása alatt, most sem hibázott. Csapata addigi második lehetőségét kihasználta. Mint később kiderült ez a találat egyben a kisnémedi győztes gól volt. Ezután Kovács László edző egy lapra feltéve négy csatáros játékot vezényelt csapatának, de sajnos ez sem segített. Nem segíthetett, mert ezzel az enervált játékkal, ami a második részben jellemezte a csapatot, nem lehetett sikert elérni és a támadó játék csak álom maradt számunkra. A mérkőzés utolsó negyedórájában ellenfelünk ügyesen húzta az időt, pedig sok félivalójuk nem volt, hiszen egy hitehagyott, kapkodó csapat ellen kellett megőrizni előnyüket, sőt ebben az időszakban már nekik voltak helyzeteik és csak a szerencsének és kapusunknak köszönhettük, hogy további gólok nélkül megúsztuk.
Magam részéről ezen a mérkőzésen sokkal többet vártam a csapattól és azt gondolom, ez a mai teljesítmény nagyon kevés a bentmaradáshoz, ami tudjuk, hogy ebben a bajnokságban eleve iszonyatosan nehéz!

DAVCSÓ KÁROLY
: – Egyértelműen kétarcú mérkőzést játszottunk, ha az első félidőben 3–0-ra vezetett volna a Tárnok, egy szót sem szólhattunk volna. Ekkor még csak három játékosom érezte át fejben a meccs fontosságát. A folytatásban aztán szerencsére feljavult az egész csapat, ziccerek sokaságát hagytuk kihasználatlanul, de egyet azért sikerült értékesítenünk és ezzel megszereztük a győzelmet.

KOVÁCS LÁSZLÓ:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz