18.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

18.forduló

Bajnokságok 2019/2020 > FELNŐTT > Tavasz

Tárnok KSK - Újhartyán SE 1-2 (0-1)
Tárnok KSK Sporttelep, 2020-03-07 - szombat 14:30

Játékvezető: Berkes István
Aszisztens: Dienes Tamás, Pető Tamás

Gól: Vida Péter 88'
11-esből ill. Wrábel József 4' 11-esből, Choman Mohamed Ádél 62'

Lapok: Csibrik György 16' , Nagy István 93' ill. Sápi Dániel 87'

A forduló további eredményei: FC Dabas II. - Taksony SE II. 2-1, Alsónémedi SE - Örkény SE 2-1, Tápiószecső FC - Péteri KSK 3-0, Ráckeve VAFC - Bugyi SE 0-0, Halásztelek FC - Tápiószelei SE 2-2, Aranyszarvas SE - Pereg SE 4-1, Üllő SE - Felsőpakonyi KSE 3-1


Tárnok KSK: Pintér László 0 - Nagy Dániel 0 (Száraz Gyula 32' 5), Veszeli Tibor 7, Pusztai Csaba 7, Nagy István 5 - Csató Ferenc 6 (Csizmarik Zoltán 86' 0), Csibrik Györga 6 - Sárai Ferenc 5 (Váradi Gergő 62' 6), Takács Patrik 6 (Szabó Zsolt 68' 0) - Fagyal Bertalan 6 (Tóth Tamás 73' 0), Vida Péter 6
Kispad: Demján Dénes, Okumus Mert
Edző: Kaszás Attila


Újhartyán VSE: Isztolyka Ádám - Márton Zsolt, Cemmel Péter (Markó Tamás 80'), Horváth Krisztián, Daruka Dominik (Wrábel Tibor 58'), Choman Mohamed Édél (Sápi Dániel 66'), Lénárt László, Wrábel József, Pribék Tibor (Sztahó Péter 86'), Árva István, Rozs Ádám (Márton Antal 84')
Kispad: Glonczi Ferenc, Bálint Zoltán
Edző: Surman István

A győzelem reményében léptünk pályára ezen a mérkőzésen. A remény alapját a jó rajtunk táplálta leginkább. Az első tavaszi fordulóban kiesési rangadót nyertünk, az elmúlt fordulóban pedig a dobogó második helyén álló Tápiószele otthonából mentettünk remek hajrával 1 pontot.
A kedvező előjelek ellenére sem sikerült jól ez a mérkőzés. Lendületes támadásokkal kezdtek a vendégek, ami egy védelmi hibánkat követően nagyon hamart gólt eredményezett. Egy előreívelésnél Nagy István rosszul helyezkedett és az újhartyáni támadó érte el a labdát. Sövény szerelése sem sikerült és a 16-oson belül a 16-os sarkában faultolta ellenfelét a 4. percben. A 11-est pedig értékesítette Wrábel. A korán kapott gól egy kicsit visszafogta csapatunkat, de a félidő végéig folyamatosan javult játékunk és átvettük a mérkőzés irányítását. Sajnos támadásainkból mégsem tudtuk komoly helyzetig eljutnunk, mert az utolsó pillanatban mindahányszor lemaradtunk a labdáról. Nem sikerült eredményesen befejezni egy támadásunkat sem. A gólszerzéshez a 20. percben álltunk a legközelebb, de ezt Berkes játékvezető nem így gondolta. Egy 16-osról leadott lövés a védő kitett kezéről pattant le, de Berkes játékvezető mégsem látott okot, hogy sípjába fújjon és 11-est ítéljen, sőt természetes velejárója volt az esetnek, hogy a nyilvánvaló téves ítélet miatt reklamáltak játékosaink, ami miatt sikerül egy sárga lapot is kiosztania.
A szünetben az öltözőben sem volt rossz érzésünk, sőt mindenki úgy érezte, hogy a második játékrészben csak egy kis plusz kell és meg lesz a győzelem.
A második félidőt ismét a vendégek kezdték nagyobb lendülettel, de ismét sikerült felülkerekednünk. Ennek ellenére a 62. percben ismét a mi hálónk rezgett. 18 méterről leadott erős lövés szállt kapunkra, amibe még egy kis falsot is sikerült beletenni az újhartyáni játékosnak. Ettől a labda egészen furcsa röppályát írt le. Pintér Lacinek egészen vissza kellett nyúlni a félmagasan csapódó labdáért, ezért megfogni nem, csak kipöckölni tudta. A kipattanót valamelyik védőnknek kellett volna hárítani, de sajnos egyik sem ért oda. Odaért helyettük Choman, a vendégek támadója, és közelről hálóba talált. A mérkőzés utolsó negyedórájában már óriási fölényben játszottunk. Támadásaink nagy része most is úgy végződött, mint a játék első felében. Egy picivel mindig lemaradtunk a befejezésről, vagy eljutottunk a helyzetig, de elhibáztuk. A 89. percben tört meg a jég. Szabó Zsolt került gólhelyzetbe, de faultólta védője. A 11-est Vida Péter szokásos magabiztossággal lőtte a hálóba. A csapat óriási akarással küzdött az egyenlítésér, de sajnos az idő rövidsége miatt ez már nem sikerült. Utóbbi mérkőzéseink hagyománya ma is folytatódott, hogy az utolsó, vagy még azutáni percekben is képesek vagyunk gólt szerezni, de ez ezúttal nem volt elég a pontszerzéshez.
Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz