17.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

17.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018 > Tavaszi mérkőzések

Dunaharaszti MTK II. - Tárnok BKSK 2-4 (1-3)
Dunavarsány, 2018-03-31. 15h30


Játékvezető: Vitárius Gábor Zoltán
Aszisztens: Oláh Ferenc, Soós Adrian Marius

Gól: Hegyes Zoltán 12', Kertész Gábor Dávid 70' ill. Sárai Ferenc 6', Vida Péter 13', Váradi Gergő 45' 53'

Lapok: Varga Péter 58' ill. Váradi Gergő 33'

A forduló további eredményei: Szigethalom SC - Szigetszentmárton KSE 5-2, Dömsödi USE - Délegyháza KSE 2-6, Érdi VSE II. - Dunafüred-Százhalombatta 7-0, Bugyi SE II. - Szigetbecse SE 2-2, Sóskút SKE - Szigetcsép SC 6-1, Kiskunlacháza SE - Dunavarsányi TE II. 0-0


Dunaharaszti MTK II.: Kristóf Attila - Szinai Roland, Andrásik Sándor (Schubert Roland Zoltán 46'), Erdélyi Bálint, Hegyes Zoltán (Kardos József Tamás 80'), Varga Gábor, Jakab Gusztáv Dávid, Kertész Gábor Dávid, Varga Péter, Balogh Tamás, Erdélyi Rudolf (Marton Tamás Zoltán 85')
Kispad: Ernszt Roland
Edző:

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Nagy Attila 7, Veszeli Tibor 8, Pusztai Csaba 7, Nagy István 8 - Sárai Ferenc 8 (Demján Dénes 85' 0), Czeilinger Zsolt 7 (Mészáros Tamás 70' 0), Bakó Gábor 8, Váradi Gergő 9 (Takács Patrik 90' 0) - Tóth Tamás 7 (Hrabina Ádám 56' 6), Vida Péter 8

Kispad: Ravasz Márk, Eskulits Dávid

Edző: Kaszás Attila


Műfüves pályán került sor a mai mérkőzésre, tehát nem állt fenn annak a veszélye, hogy a hétvégi sok eső miatt alkalmatlan lesz a játéktér a játékra. A műfű minden előnyével és hátrányával számolva is óriási küzdelem, izgalmas, jó színvonalú csata alakult ki. Midkét csapat győzni akart és mindkét csapat maximálisan küzdött is ezért. Nekünk sikerült átmenteni az elmúlt hétvégi formánkat és ami nagyon lényeges a hozzáállásunkat. Fontos volt, hogy már a mérkőzés elején előnyhöz jutottunk. Igaz, hidegzuhanyként jött hamarosan az egyenlítés. A végső lökést azt hiszem az adta a csapatnak, hogy az egyenlítés után alig egy perccel újra betaláltunk. Az első játékrészben a hazaiaknak már nem volt komoly lehetőségük a gólszerzésre. Halyzeteket nekünk sikerült inkább teremteni, de elrontani is. Viszont ismét megtaláltuk a lejobb pillanatot a gólszerzésre és ez a félidő utolsó perce volt.

Dunaharaszti 1-3-nál sem adta fel. A második félidőben is folytatódott a nagy küzdelem és ekkor már a mi további helyzeteink mellett a hazaiak előtt is nem egy lehetőség volt a gólszerzésre. Az előnyt mégis nekünk sikerült tovább növelni. A továbbiakban már csak szépíteni tudtak a hazaiak az eredményen. Végül teljesen megérdemelten hoztuk el mindhárom pontot. Ha játékosain a további fordulókban is ilyen hozzáállással, akaratta fognak küzdeni, azt gondolom, sikeres bajnoki szereplésre számíthatunk. Csak így tobább!


Gólok:

6. perc: A hazai csapat kezdeti idegességét már a 6.percben sikerült kihasználni. Sárai, Tóth, Váradi akció futott a pályán. Az akció végén a bal szélről ugratta ki Váradi Geri a középen futó Sárai Ferencet, aki 7 méterről nem hibázott. 0-1.

12. perc: Hegyes Zoltán fordult le egy labdával Váradi Gergőről és szabadon indulhatott kapura. A rutinos gólszerző ki is használta a lehetőséget és pér lépés után kapuba is vágta a lasztit. 1-1.

13. perc: Szerencsére hamar megadtuk a választ. Váradi az alapvonalig vitte a labdát és onnan gurított középre a 16-os környékére az érkező Vida Péter elé, aki egyből lőtt a kapuba. 1-2.

45. perc: Váradi Gergőhöz pattant egy labda az ellenféltől. Mindenki meglepődött, csak Geri nem. Mivel tiszta helyzetbe került, csak a hazaiak kapusa próbálta menteni a menthetetlent és kirohant a kapuból, Váradi magas ívben, belsővel emelte át - 23 méterről - fölötte a labdát, ami csak a gólvonalon túl ért földet. 1-3.

53. perc: Majdnem az előző recept szerint lőtte Váradi Gergő a negyedik gólunkat. A különbség csupán annyi volt, ezúttal nem az ellenféltől, hanen Bakó Gabitól kapott mértani pontos mélységi indítást. A befejezés tökéletesen megegyezett az előzővel. 23 méter, kapus kifut, Geri belsővel nagy ívben a kapus fölött a gólvonalon túlra. 1-4.

70. perc: Baloldali elfutás után pontos beadás szállt a 16-oson belülre, amit az érkező Kertész Gábor Dávid lőtt a kapunkba. 2-4.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz