17.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

17.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Dunabogdány SE - Tárnok BKSK 1-0 (1-0)
Pilisszentlászló, 2014-03-09 - vasárnap 14:30


Játékvezető: Ferenczi Dávid
Aszisztens:
Görbe Péter, Berta Márton István
Gól:
Lalusz László (11-esből) 42'
Sárga lap: Szűcs Krisztián 53' ill. Kovács Gyula 38', Schön Dániel 42'

A forduló további eredményei:
2014-03-08
Budakalász MSE - Pomáz-ICO SE 6-1, Pilisszántó SE - Ürömi SC 2-1
2014-03-09
Gödi SE - Dunakeszi Kinizsi USE 1-0, Sóskút SKE - Perbál SC 1-2, Leányfalu SE - Szigetgyöngye SE 6-0, Viadukt SE-Biatorbágy II. - Pilisszentiván SE 1-6
Szabadnapos
: Piliscsaba SE

Dunabogdány SE: Szűcs László - Spanisberger Norbert, Marosi Róbert (Nyiscsák István 69'), Bódy Ferenc (Bobák Márk 58'), Lánczos Áron - Lalusz László, Péter Szabó József, Pintér András (Bonifert Tibor 85') - Bogdán Márk, Szűcs Krisztián, Molnár Balázs
Kispad: Asztalos Timon Marcell
Edző:

Tárnok Bolha KSK
: Schön Dániel 0 - Nagy Dániel 5, Veszeli Tibor 6, Kovács Gyula 6, Nahaj Gergely 5 - Csibrik György 5, Csuka Zsolt 5, Pluhár Bálint 5 - Ilyés Gergő 5, Csányi Tibor 5, Nagy István 5 (Csillik Gábor 86')
Kispad: Kaszás Attila, Pusztai Csaba, Czeilinger Péter
Edző: Kovács László

Ismét egy kisméretű pálya várt ránk Pilisszentlászlón, ahol a Dunabogdány ideiglenesen játsza mérkőzéseit.
Már ősszel, Tárnokon is nagy csatát vívott a két együttes. Akkor a remi első félidő után a másodikban sikerült átbillenteni a mérleg nyelvét a javunkra. Ebben joggal reménykedtünk ma is, hiszen a fiatalos lendület állt szemben a tapasztalattal. Ellenfelünk többségében 30 év feletti, (sőt volt 40 feletti is) játékosokból állt. Tehát tapasztalatból és rutinból nem volt hiány náluk.
Az első félidőt lendületesen kezdtük és lendületesen folytattuk is. Gólhelyzettünk és 100%-os ziccerünk is volt, de Nagy Dani szinte a gólvonalról vágta fölé a labdát. Ahogy "kell", jött is a "büntetés"! A 42. percben a 16-osunkon belül egyik védőnk kezére pattant a labda. Szándékosságról szó sem volt. A játékvezető először nem is állította meg a játékot, ám a partjelző integetésére mégis megszakította azt és odament informálódni. Rövid diskurzus után mégis a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Lalusz, nagyon jól helyezte a kapu jobb oldalába. 1-0. Akkor még reménykedtünk a jobb folytatásban.
Csapatunk elszántsága nem is csökkent. Derekasan küzdöttünk, de derekasan küzdött az ellenfél is. Sajnos még sem mondható el, hogy látványos, élvezetes játék alakult volna ki, mert mindkét gárda rengeteg hibával játszott. A félidő második felére sikerült felőrölnünk a hazaiak erejét, de ez csupán nagyobb mezőnyfölényt jelentett, gólokat nem. Kétségtelenül igaz, hogy nem egyszer hibáztunk az ellenfél kapuja előtt is, de olyan is akadt, amikor les helyzetet intett a partjelző ellenünk, pedig nem volt az. Az utolsó 10 percben mindent egy lapra feltéve támadtunk, de az eredmény maradt. A fiatalos lendületet ezúttal legyőzte a rutin.

Püspöki János véleménye: - Néhány játékosunk betegsége mellett nemcsak a kemény, jó erőben lévő ellenféllel, hanem az egyenetlen pályával is meg kellett küzdenünk. A győzelemmel elégedett vagyok. ..
Nem tette hozzá, de értettük - a játékkal már kevésbé.


Kovács László:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz