16.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

16.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Tavasz

Pátyi SE - Tárnok BKSK 1-3 (0-2)
Páty 2019-02-24 - vasárnap 14:00


Játékvezető: Eisenbacher Mihály
Aszisztens: Ficsor Márk, Osváth Attila

Gól: Szabó Norbert 74' ill. Sárai Ferenc 27' 45', Vida Péter 60'

Lapok: Szöllősi László 51' , Kont Krisztián 55' , Molnár Máté 61'

A forduló további eredményei: Újlengyel DSE - Dömsödi SE 2-3, Ócsa VSE - Ecser SE 0-0, Gyáli BKSE - Sóskút SKE 1-1, Ráckeve VAFC - Inárcs VSE 0-1, Táborfalva KSE - Délegyháza KSE 1-3, Szigethalom SC - Perbál SC 0-1

Szabadnapos: Diósdi TC


Pátyi SE: Molnár Máté - Sármány Krisztián (Tóth Gergely 46'), Szöllősi László, Szabó Norbert, Káldi Sándor, Biczó János (Boskó Dominik 73'), Tóth József, Erdei Róbert, Nagy Tibor (Kont Krisztián 46'), Takács Zoltán (Szabó Zsolt 46'), Györik Dávid (Kállai Gábor 46')
Kispad: Gecse Viktor, Szebeni Ferenc
Edző:

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Nagy Dániel 7, Veszeli Tibor 7, Csibrik György 7, Nagy István 7 - Bakó Gábor 6 (Csoma Bálint 46' 7), Czeilinger Zsolt 7 - Sárai Ferenc 8 (Demján Dániel 78' 0), Vida Péter 7 (Tóth Tamás 85' 0), Demján Dénes 4 (Takács Patrik 46' 7) - Ilyés Attila 7 (Váradi Gergő 67' 6)

Edző: Kaszás Attila


A forduló érdekessége, hogy fekete hétvége volt a hazai csapatoknak. Mindössze két döntetlenre futotta az öt hazai vereség mellett. Csapatunk is hozzájárult ehhez a pályaválasztóként kellemetlen statisztikához. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy felnőtt csapatunkban újabb saját nevelésű, tehetséges játékosunk mutatkozott be. Először lépett tétmérkőzésen pályára felnőttjeink között a 17 éves Csoma Bálint. Külön öröm, hogy győztes csapatban, jó játékkal mutatkozhatott be. Sok sikert kívánunk Bálintnak!

Nem mondhatom, hogy hiba nélkül játszottuk végig a mérkőzést, mint ahogy a hazai csapat sem, de mégis a mérkőzés folyamán végig az volt az érzésem, hogy meg fogjuk nyerni ezt a találkozót. Mondom (írom) ezt úgy, hogy különösen az első félidőben nagyon kiegyenlített volt a játék. Inkább mezőnyjáték volt a jellemző, amiből mindkét csapatnak sikerült gólhelyzetig eljutni. Ami a különbség volt, hogy a hazaiaknak kimaradt három lehetőségük. Kétszer Pintér Laci védett, egyszer pedig a gólhelyzetbe került hazai játékos hibázott. Nekünk két gólhelyzetünk volt és ebből két gólt szereztünk. Sárai Feca hosszú kihagyás (közel 1 év) után nagyon sikeresen tért vissza, hiszen mindkét helyzetünket ő értékesítette. Ráadásul második gólját a legjobb pillanatban, a félidő utolsó másodperceiben szerezte. Már középkezdésre sem volt idő.

A második játékrészben inkább már mi játszottunk enyhe fölényben, mégis ez a játékrész lett döntetlen. A 60. percben Vida Peti egy nagyszerűen, ráadásul szerencsésen elvégzett 20 méteres szabadrúgása talált a hazaiak kapujába. A labda egy védő fején megpattanva, védhetetlenül vágódott a léc alá. Ez már megnyugtató előny volt. Ekkor úgy nézett ki, hogy a hazaiak sem hittek már a pontszerzésben. Valóban eldőlt a mérkőzés. Innen nem tudott felállni Páty. Azért a szépítés sikerült. Negyedórával Vida szabadrógás gólja után a hazaiak is szabadrúgáshoz jutottak. Szabó Norbert 18 méterről, a 16-os sarka környékéről lőhette kapunkra az állított labdát. A remekül eltelált lövés re Pintér Laci "rárepült" ugyan, de a labda olyan ívben vágódott a rövid felső pipába, ami védhetetlen volt.  

A fiúk nagyon jól küzdött és azt gondolom, azzal nyertek, hogy elsősorban csapatként mutattak sokkal jobb teljesítményt, mint a hazaiak.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz