15.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

15.forduló

Bajnokságok 2019/2020 > FELNŐTT > Ősz

Tárnok KSK - Aranyszarvas SE 6-0 (3-0)
Tárnok KSK sportpálya, 2019-11-23 - szombat 13:00

Játékvezető: Balogh I. Zoltán
Aszisztens: Fodor Cintia, Fenyvesi Roland

Gól: Vida Péter 11' (tizenegyesből) 88', Váradi Gergő 40' 44' 76', Száraz Gyula 89'

Lapok: Szeilinger Zsolt 86' ill. Koncz István 16' , Szabó Gergely 50' , Lesti Balázs 86'

A forduló további eredményei: Taksony SE II. - Alsónémedi SE 2-1, Ráckeve VAFC - Pereg SE 5-0, Tápiószecső FC - Tápiószelei SE 2-0, FC Dabas II. - Bugyi SE 2-3, Üllői SE - Péteri KSK 3-0, Felsőpakony KSE - Halásztelek FC 3-0, Örkény SE - Újhartyán VSE 5-2


Tárnok KSK: Pintér László 0 - Czeilinger Zsolt 7, Veszeli Tibor 7, Csizmarik Zoltán 7, Nagy István 7 - Ilyés Attila 6 (Csibrik György 46' 7), Fagyal Bertalan 7 (Tóth Tamás 65' 0), Szász Károly 8 (Csoma Bálint 76' 0) - Takács Patrik 8 (Száraz Gyula 60' 7), Vida Péter 9, Sárai Ferenc 0 (Váradi Gergő 31' 9)
Kispad: Pusztai Csaba, Demján Dénes
Edző: Kaszás Attila

Aranyszarvas SE: Angalét Márk - Nagy Alexander, Szabó Kornél, Lendvai Zalán, Szabó Károly, Lesti Balázs, Péter Róbert, Szabó Gergely, Balaska Gábor, Tóth Kornél, Koncz István

Edző: Rieger Armin


A Halásztelek elleni multheti mérkőzésen a játékvezető Kaszás Attilát kiállította és a szövetség 2 mérkőzésről eltiltotta edzőnket a kispadról. Így ezen a mérkőzésen Stencinger Norbert irányította a csapatot.

Ezt a mérkőzést kötelezően hozni kellett. Ez elvárás volt a csapattol, amit teljesített is. Az első gólunkat egy 16-oson belüli szabálytalanság előzte meg. A játékvezető határozottan mutatott a 11-es pontra. A büntetőt Vida Peti laposan lőtte a bal kapufa tövénél a hálóba. Ezután is fölényben játszottunk, nyugodtan adogattunk és szép támadásokat vezettünk. Egy összecsapásnál Sárai Ferenc dereka megsérült. A sérülés után 10-12 perc játékot még vállalt, de fájdalmai nem múltak, ezért fél óra után Váradi Gergő váltotta. Mint utóbb kiderült, sikeres csere volt, mert az első félidőben rúgott 2 góljával 3-0-ás vezetéssel zártuk a félidőt. Azután a második játékrészben is Geri rúgta az első gólunkat. Mesterhármasa után már biztosan, 4-0-ás vezetésre tettünk szert. A továbbiakban csak az volt a kérdés, hogy a vendégek legalább a becsületgólig eljutnak e. Ők inkább egyéni játékból próbálták ezt megoldani, de sikertelenül. Mi viszont a hajrában is kivágtuk a rezet és a lefújás előtti 1-2 percben még növelni is tudtuk előnyünket. Így nagy gólarányú győzelemmel vonulhattunk le a pályáról.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz