15.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

15.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-18 > 2013/2014 > Mérkőzések

BFTSE Tárnok - Kistarcsai VSC 4-3 (3-2)
Tárnok KSK, 2014-04-12 - szombat 10:00


Játékvezető: Remenár Mihály ifj.
Aszisztens:
Németh Petra Anna
Gól:
Szász Csaba 8', Czeilinger Balázs 14', Horváth Martin 43', Viszokai János 59' ill. Mátyás Tamás 25', Markóci Dániel 32', Bartos Balázs 51'
Sárga lap: - ill. Markóci Zoltán

A forduló további eredményei:
2014-04-12
:
Pilisvörösvári UFC - Pomáz-ICO SE 0-2, Fóti SE - Dunakeszi Kinizsi-Voyage 1-1
2014-04-13:
Nagykovácsi USE  -  Dunakanyar SE 2-7

Bolha FTSE Tárnok
:
Kispad: Habos Tamás 6 - Czeilinger Zsolt 6, Eskulics Dávid 6, Németh Kristóf 5 (Daka Dominik 69' 6), Demján Dániel 5 (Süle Ármin 46' 7) - Viszokai János 6, Szász Csaba 7, Süle Soma 7 (Demján Dénes 89' 0), Czeilinger Balázs 7 - Tóth Tamás 7, Horváth Martin 6 (Bara Norbert 62' 5)
Edző: Kaszás Attila

Kistarcsai VSC: Nagy Martin - Hegedűs Mátyás (Ivácson Hunor 70'), Jakab Patrik, Besnyő Dániel Péter, Tokaji Márk - Bartos Balázs (Szentirmai Martin Balázs 78'), Oláh István Antal (Markóci Zoltán 46'), Hőnis István (Hőnis Krisztián 65') - Mátyás Tamás, Markóci Péter, Markóci Dániel (Fésüs Márk 78')
Edző: Győri István

Nagyon jó iramú, küzdelmes mérkőzést láthattunk. Az első félidőben elég szellősen védekeztünk, így már az elején vezetést szerezhettek volna a vendégek. Szerencsére lehetőségeik kimaradta, mi pedig büntettünk. Góljaink sorát Szász Csabi nyitotta meg a 8. percben. 6 perccel később Czeilinger Balu még növelte is előnyünket. Nem sokkal később Horváth Martin lábában volt a harmadik, de kecsektető helyzetből fölé durrantott. Nagyon kellett volna ez a gól is, mert Kistarcsa nagyon rohamozott, melynek eredménye képpen ki is egyenlített. A félidőt mégis sikerült előnnyel befejezni, mert a 43. percben Horváth Martin közelről mégis csak eredményes volt.
A szünetben Kaszás Attila edző egy szorosabban és hátul tömörebben védekező együttest küldött pályára. Mindössze Tóth Tomi maradt mindvégig elől. Ennél fogva nagyrészt a mi térfelünkön folyt a játék, de szervezett védelmünk jól állta a sarat, annak ellenére, hogy ismét sikerült a vendégeknek egyenlíteni az 51. percben. Védekezésből viszont, ha szorványosan is, de veszélyesen kontráztunk. Egy ilyen kontratámadásnál Horváth Martin hagyta faképnél védőjét és a vendégek már csak szabálytalanság árán tudtak szerelni a 16-oson belül. A tizit Viszokai Jani higgadtan lőtte a kapuba. Ez a gól már a győzelmet hozta. A kistarcsaiak ugyan még ekkor sem adták fel, sőt egyre erőteljesebben támadtak, helyzeteik is voltak, de a gólszerzés már nem sikerült nekik. Védelmünk és kapusunk nagyszerűen állták a rohamokat és sikerült itthon tartani a 3 pontot.
A játék képét tekintve talán a döntetlen eredmény igazságosabb lett volna, viszont köztudott dolog, hogy a győzelmet soha nem kell megmagyarázni. Mindkét csapat maximálisan dícséretet érdemel, hiszen jó játékvezetés mellett, színvonalas, izgalmas mérkőzést varázsoltak elénk.

Kaszás Attilát kérdeztem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz