13.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

13.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018 > Őszi mérkőzések

Kiskunlacháza SE - Tárnok BKSK 2-0 (1-0)
Kiskunlacháza, 2017-11-18 - szombat 13:00


Játékvezető: Zsélyi Csaba
Aszisztens: Mautner Zsolt, Kun Attila

Gól: Váradi Gergő 27' (öngól), Teczár Bendegúz 47'

Lapok: Jóó Gergely 21' , Keresztesi Ferenc 50'  ill. Szabó Zoltán 80' , Ilyés Attila 90'

A forduló további eredményei: Bugyi SE II. - Érdi VSE II. 1-0, Szigethalom SC - Dömsödi USE 5-0, Dunafüred-Százhalombatta - Dunavarsányi TE II. 0-4, Szigetbecse SE - Délegyháza KSE 1-5, Szigetcsép SC - Dunaharaszti MTK II. 3-4, Sóskút SKE - Szigetszentmárton KSE 5-1


Van olyan nap, hogy semmi nem akar sikerülni, ez a mai pont ilyen volt csapatunknak. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk Kiskunlacházán. Valahogy ezen a kisméretű pályán sosem volt könnyű dolgunk. A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, ami a mezőnyjátékot illeti. Az első félórában többet birtokolták a labdát, de igazi ziccerig mégis mi jutottunk. Vida Peti és Sárai Feri is kihagyta helyzetét. Félóra elteltével a hazaiak szereztek vezetést. Váradi Gergőről pattant kapunkba a labda. A félidő vége felé egyenlíthettünk volna, de Sárai második helyzeténél is hibázott.

A második félidőt kitűnően kezdték a hazaiak. Két perccel a kezdés után egy középpályán elveszített labda után rohantak le bennünket a hazaiak és Teczár Bendegúz 22 méteres pazarul kivitelezett emelése hullott a felső léc alatt a hálóba, Szabó Zoli fölött. Kellett egy kis idő, hogy magunkhoz térjünk. A mi forgatókönyvünkben ez a gól már végképp nem volt bekalkulálva. Az utolsó félórában nagy erővel támadtunk, helyzeteket dolgoztunk ki, de vagy Matus Tamás hárított, vagy valamelyik önfeláldozóan bevetődő védőről jött ki a labda. Ha már mindenki verve volt, akkor pedig kapu mellé lőttünk. Mindemellett azért nem mondható, hogy a hazaiak nem szerezhettek volna gólt. A kisméretű pályán kapujuk elé húzódva nagyszerűen védekeztek, de kontráik életveszélyesek voltak.

Játékosaink tisztességgel tették a dolgukat. Küzdöttek, de valami kis plusz mégis hiányzott, ami egy héttel ezelőtt meg volt!


Kiskunlacháza SE: Matus Tamás - Joó Gergely (Tulkos Gergő Miklós 48'), Hamza Tamás, Tóth József, Markó Tamás, Simon Norbert, Hajagos Mihály, Teczár Bendegúz, Kiss Zoltán, Keresztesi Ferenc, Szűcs Bence
Kispad: Horák Károly
Edző: Petike János

Tárnok BKSK: Pintér László 0 (Szabó Zoltán 46' 0) - Czeilinger Zsolt 4, Veszeli Tibor 5, Viszokai János 4 (Nagy Dániel 65' 5), Pusztai Csaba 4 (Nagy István 50' 5) - Bakó Gábor 5 (Kapcsos Norbert 71' 0), Hrabina Ádám 4, Lingli Gábor 5 (Ducsai Donát 80' 0), Sárai Ferenc 5 (Ilyés Attila 56' 4), Váradi Gergő 6 - Vida Péter 4 (Tóth Tamás 71' 0)
Edző: Kaszás Attila

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz