11.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

11.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Ősz

Tárnok BKSK - Inárcs VSE 4-0 (3-0)
Tárnok, 2018-10-27 - szombat 13:30

Játékvezető: Fenyvesi Szabolcs
Aszisztens: Décsi Krisztián Viktor, Csorba István Csaba

Gól: Vida Péter 9' 34', Péter Krisztián 20' 53'

Lapok: Czeilinger Zsolt 56' , Demján Dénes 63' ill. Erdős Balázs 67'

A forduló további eredményei: Ecser SE - Délegyháza KSE 3-0, Dömsödi SE - Gyáli BKSE 4-2, Ráckeve VAFC - Diósdi TC 4-3, Újlengyel DSE - Perbál SC 0-4, Pátyi SE - Kiskunlacháza SE 2-0, Sóskút SKE - Szigethalom SC 0-2, Ócsa VSE - Táborfalva KSE 3-0


Tárnok BKSK: Pintér László 7 - Nagy Attila 7, Eskulits Dávid 0 (Hrabina Ádám 6' 8), Bakó Gábor 8, Demján Dénes 7 (Ruzsinszki Dávid 65' 7) - Takács Patrik 7 (Sárosi Róbert 65' 6), Czeilinger Zsolt 7, Mészáros Tamás 7, Nagy István 8 - Vida Péter 8, Péter Krisztián 8 (Tóth Tamás 71' 0)
Kispad: Szabó Zoltán
Edző: Kaszás Attila

Inárcs VSE: Simon Benedek - Szokoli Ádám, Jámbor Zoltán, Erdős Balázs (Szőke Sándor 68'), Márkus Krisztián (Széles Ferenc 32'), Urbán Gábor (Sarkadi István 68'), István Róbert, Kiss Attila, Tőkés Norbert, Gáspár Roland (Kovács Kristóf 54'), Megyeri Sándor

Edző: Hajdu Gusztáv


Mindkét csapatról elmondható az eddigi teljesítménye alapján, hogy "bármire képes". A csoportban képes bárkit legyőzni, de akár kikapni is. A szurkolókkal azt latolgattuk a mérkőzés előtt, hogy vajon csapatunknak melyik "énje" fog ma pályára lépni. Bizalmunk természetesen töretlen volt játékosainkkal szemben, de azért egy kicsit féltünk, vagy talán jobb szó, hogy tartottunk ellenfelünktől. Optimizmusunk szerencsére bejött. Sokkal jobb és eredményesebb játékot nyújtottunk, mint az elmúlt héten, Dömsödön. Ráadásul még azt is elmonhatjuk, hogy egy jó ellenfelet sikerült kétvállra fektetnünk. Az igaz, hogy az első percben meghűlt bennünk a vér. Az első inárcsi támadás végén Tőkés Norbert került tiszta lövőhelyzetbe, de erős, lapos lövése elment a hosszú kapufa mellett. Óriási helyzet volt, ami ha bemegy, akkor... Szerencsére (mert a jónak van szerencséje) ez a lövés elkerülte a kapunkat és innentől kezdve úgy alakult a mérkőzés, amire talán csak legszebb álmainkban számítottunk.

9. perc: Jobboldalról, a 16-os magasságából végezhettünk el partdobást. A labda Nagy Atya elé került, aki középre passzolt, Vida Péterhez. Peti egy csellel lerázta védőjét és 15 méterről bombázott közvetlenül a léc alá. 1-0.

14. perc: Vida Peti került ígéretes lövőhelyzetbe, de lövés helyett megpróbált még egy cselt, amivel rosszabb helyzetbe került és végül szerelték.

20. perc: Péter Krisztián nagyszerű pillanatai után növeltük előnyünket. Kiki villámsebesen viharzott el a baloldalon. A félpályáról elindulva, sorban hagyta maga mögött a védőket, majd a végén még két csel után került lövőhelyzetbe, amit nem hibázott el. Lapos lövése a lemaradó inárcsi kapus mellett a hálóban kötött ki.2-0.

34. perc: Demján Dini ugratta ki mesterien Vida Petit, aki először a védő, majd kapus mellett is eltolta a labdát és már csak az üres kapuba kellet pofoznia. 3-0.

42. perc: Azért Pintér Lacinak is akadt dolga. Egy erős, 16 méterről leadott lövést tolt ki nagy vetődéssel a bal kapufa tövénél.

53. perc: Nagy Isván végzett bedobást. A labdát Péter Krisztián elé dobta, aki kitűnően lefedezte, majd egy csellel kapura fordult és lőtt. Lövése több láb mellett is utat talált a hálóba. 4-0.

79. perc: Tóth Tomi beadását Vida Peti 8 méterről fölé pattintotta.

Az utolsó 10 percben sokat birtokolták a vendégek a labdát. Mindent megtettek a szépítő gól megszerzéséért, de komoly veszélyt így sem jelentettek a kapunkra.

Csapatunk sérültjei közül a mai napon Nagy István már pályára léphetett, de így is akadt még bőven maródi. Ráadásul Eskulits Dávid már a 6. percben, szintén sérülés miatt, lejött a pályáról. Egy összecsapásnál leragadt a lába és térdsérülést szenvedett. Szerencsére a helyette beállt Hrabina Ádám nagyon jól helytállt, kiválóan pótolta Dávidot. Csak remélni tudjuk, hogy egy könnyebb húzódással megúszta. Jobbulást Dávid! Természetesen további gyógyulást kívánunk Veszeli Tibinek, Váradi Gergőnek, Csibrik Gyurinak és Demján Daninak is! Közben majd' elfelejtettem, Nagy Daninak is, hiszen ő megbetegedett!

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz