11.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

11.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2015/2016 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Halásztelek FC 1-1 (1-0)
Tárnok KSK, 2015-11-14 - szombat 14:00


Játékvezető: Páldi Ferenc
Aszisztens:
Eisenbacher Mihály
Gól:
Ruzsinszki Dávid 40' ill. Zelenka György 60'
Lapok: - ill. Török Csaba 44', Botos Krisztián 89'

A forduló további eredményei:
Fémalk-DDTE - Ócsa SE 1-3, Ráckeve VAFC - Bugyi SE 2-0, Alsónémedi SE - Sóskút SKE elmaradt, Tököl VSK - Kiskunlacháza SE 9-1 (törölve)

Bolha FTSE: Kovács Ádám 4 - Demján Dániel 4 (Pusztai Csaba 46' 5), Eskulics Dávid 5, Németh Kristóf 5 (Czeilinger Balázs 80' 0), Bója Máté 4 - Czeilinger Zsolt 4, Szász Csaba 5, Horváth Keve 5 - Demján Dénes 5 (Kocsis Martin 71' 0), Gonda Roland 5 (Miseta Roland 59' 5), Ruzsinszki Dávid 4
Edző: Csizly Attila

Halásztelek FC: Székely Márk - Somogyi László (Botos Krisztián 46'), Dávid Richárd, Takács Dániel, Háspár Hunor (Marinkás Norbert 77') - Tekulics Tamás, Gazdag Martin, Horn Krisztián (Szeleczki Norbert 76') - Zelenka György, Török Csaba, Nemes Krisztián (Orovecz Dávid 60')
Edző: Deák Zsolt

Nagyon erős szélben kezdődött a mérkőzés és valószínűleg zavarhatta is eléggé a csapatokat, mert csapkodó, alacsony színvonalú játék alakult ki az első félidőben. Mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Sok volt az eladott labda, de alapvető technikai hibák is gyakran előfordultak a játékosoknál. Ami viszont a legnagyobb hiba volt játékunkban, hogy a széleket szinte alig foglalkoztattuk. A kapuk nem igazán forogtak veszélyben, de öt perccel a félidő lefújása előtt mégis sikerült gólt szereznünk. Egy támadásunk után a vendégek kapuja előtti szabálytalan szerelés miatt tizenegyeshez jutottunk. Ruzsinszki Dávid volt az ítéletvégrehajtó, ám a gyengén lőtt és ráadásul rosszul helyezett labdát a halásztelki kapus kiütötte, de az újra csak Dávid elé került, aki berobbanva, másodszor már nem hibázott. 1-0. Nem bántuk, hogy hamarosan vége lett az első félidőnek, hiszen vezető gólunkon kívül sokmindennek nem örülhettünk.
A második játékrészt a vendégek kezdték lendületesebben. Nagyobb harcosságot mutatva a mieinknél, lassan bizony fölénybe is kerültek. Veszélyes és tetszetős támadásokat vezettek. Meg is lett az eredmény. A 60. percben egy szép jobboldali támadás után Zelenka György talált a kapunkba. 1-1. Továbbra is a vendégek maradtak fölényben, egészen az utolsó negyedóra kezdetéig. Az utolsó negyedórában végre úgy játszottunk, ahogy az egész mérkőzésen kellett volna. Jelentős fölénybe kerültünk, de az adódó gólhelyzeteket sajnos elhibáztuk, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen.

Csizly Attila: -
Rengetek helyezkedési, és technikai hiba minden csapat részben. Bátrabb és határozottabb támadó szekcióval ez a mérkőzés hozható lett volna, sajnos ma csak ennyi tellett. De ez, az ellenfélről is elmondható. Nem lesz könnyű dolgunk Kiskunlacházán, a következő hétvégén.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz