10.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

10.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2015/2016 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Fémalk-DDTE 0-2 (0-2)
Tárnok KSK, 2015-10-18 - vasárnap 14:00


Játékvezető: Párkányi Botond
Aszisztens:
Szendrei Máté, Balogh Tünde
Gól:
Krajncz Balázs 31', Nagy Tamás 41'
Lapok: Veszeli Tibor 30', Németh Kristóf 85' ill. Keresztes Márton 6', Németh Attila 44', Dudás János 47'

A forduló további eredményei:
Százhalombattai LK - Felsőpakony KSE 2-0, Taksony SE II. - Dömsödi SE 4-3, UFC Gyömrő - Ráckeve VAFC elmaradt, Dunaharaszti MTK II. - Bugyi ASE 4-1, Sóskút SKE - FC Dabas II. 1-2, Gyál BKSE - Alsónémedi SE 1-3, Pereg SE - Hernád SE 2-1

Tárnok BKSK: Pintér László 6 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Süle Soma Kristóf 5, Csillik Gábor Krisztián 5 - Csibrik György 5, Takács György 4 (Németh Kristóf 58' 5), Ilyés Attila 4 (Kürti Viktor 46' 5)  - Czeilinger Péter 5 (Craciun Ion 72' 0), Tóth Tamás 5, Gyulay Gábor 6
Kispad: Kaszás Attila, Gonda Roland
Edző: Kaszás Attila

Fémalk-Dunavarsány DTE: Molnár Balázs - Bathó Ákos, Németh Attila, Nagy Adrián, Krajncz Balázs - Zsolnai Tamás (Dudás János 46'), Nagy Tamás, Faragó Krisztián (Jónás Barnabás 61') - Bakó Richárd (Szabó Bence 83'), Somogyi Sándor (Jákó Csaba 74'), Keresztes Márton (Bathó Károly 86')
Kispad: Ernszt Roland, Kardos József Tamás
Edző: Szabados Tamás

A csoportban egyetlen veretlen csapat van és az éppen a mai ellenfelünk volt. Sajnos nem csak volt, de az is maradt. Az utóbbi meccseken látott hévvel és elszántsággal vetették bele magukat a játékba labdarúgóink. Ebből viszont ellenfelünknél sem volt hiány. Ebből azután egy élvezhető, jó mérkőzés alakult ki. Egyik csapat játékosai sem kímélték magukat a kemény összecsapásoktól, de így is a sportszerűség határain belül maradt a mérkőzés. A keménység soha nem párosult durvasággal. Az első játékrészben a vendégek játszottak némi mezőnyfölényben, de a gólszerzésre mindkét gárda előtt adódott lehetőség. Az első félórában ezeket nem sikerült kihasználni egyik félnek sem, ám a játékvezető hathatós segítségével ez Dunavarsánynak a 31. percben mégis sikerült. Pár perccel korábban a vendégek (szerintünk) Gyulayival szabálytalankodtak a tizenhatosukon belül, de Párkányi szerint nem és ez döntött. Az ominózus 31. percben viszont Veszeli Tiba csúszott be a kapunk felé guruló labda útjába, amit az ellenfél támadója is üldözött és utól is ért. Nagy erővel rúgott bele és az elrúgott labda eltalálta a már füvön csúszó védőnk kezét. A helyzetben Veszkó abszolút vétlen volt, hiszen rárúgott labdáról volt szó, az is lehetetlen testhelyzetben. A játékvezető viszont szándékosságot látott felfedezni. Szerintem ő sem tudná megmagyarázni, miért? Lényeg, hogy a tizit Krajncz Balázs biztos lábbal értékesítette. 0-1. Aztán a félidő befejezése előtt néhány perccel bebiztosították vezetésüket a vendégek. Ezt a gólt viszont csak magunknak köszönhetjük. Baloldalról végezhetett el szögletet a Dunavarsány. A labda az ötösön belülre szállt és ott csak Nagy Tamás ugrott fel fejelni. Védőink, szinte hihetetlen, de a közelében sem jártak. Nagy, hamár ilyen tisztán fejelhetett, hát nem is hibázott, hanem a hálóba fejelt. 0-2.
A második félidő elején az ellenfél vezetése elég bénítóan hatott ránk. Ellenfelünk még vehemensebben vetette bele magát a küzdelembe és még tudta fokozni a tempót, mi pedig inkább kissé visszaestünk. A mérkőzés hajrájára ellenfelünk láthatóan elfáradt és mi kerültünk fölénybe. Ha nem is az egyenlítés, de a szépítés mindenképpen a levegőben lógott, de eredményesen nem tudtunk egyetlen támadásunkat sem befejezni.
Mai teljesítményünk azt gondolom elég lett volna több csoportbeli ellenfelünk legyőzésére is. Remélem ennek a későbbiekben bizonyságát fogják adni a fiúk.

Kaszás Attilával beszélgettem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz