10.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

10.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2014/2015 > Őszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Halásztelek FC 4-1 (1-1)
Tárnok KSK, 2014-11-09 - vasárnap 13:00


Játékvezető: Horváth Máté
Aszisztens:
Di Matteo Márk
Gól:
Csuka Zsolt 40', Horváth Martin 49' 84', Takács Zsolt 58' (öngól) ill. Utasi Károly 8'
Lap: Eskulics Dávid 12' , Sárai Ferenc 21' , Németh Kristóf 75' , Csillik Gábor 86' - ill. Takács Zsolt 45' , Pásztor József 61' , Gazdag Martin 64'

A forduló további eredményei:
2014.11.08-09.
Bugyi SE - Taksony SE 1-3, Sóskút SKE - Érdi VSE 6-1, Kiskunlacháza SE - Dabas-Gyón FC 2-2, Dunavarsányi TE - Ráckeve VAFC 0-6, Százhalombattai VUK SE - Törökbálinti TC 6-0


Nem kezdtük jól a játékot. Mezőnyben nagyon pontatlanok voltunk. Játékunk elég szervezetlennek tűnt. Ezt a vendégek már a 8. percben kihasználták és vezetést szereztek. Az első negyedóra végére már kissé javultunk, de még mindég sok volt az átadási hiba. A párharcokat is sokszor elvesztettük. Már gólhelyzeteink is adódtak, de az eredményes befejezés még nem sikerült. A 40. percben Csuka Zsolt lövése egy védőn megpattanva jutott a halásztelki kapuba. Nagyon jókor jött az egyenlítés, hiszen így nem kellett hátránnyal fordulnunk.
A második félidőben sokat javult játékunk, ami jórészt annak volt köszönhető, hogy pontosabban passzoltunk és így hatásosabban építettük fel támadásainkat. Magabiztosságunkat az is növelhette, hogy a kezdés után 4 perccel már a vezetést is megszereztük. A továbbiakban élvezetes, jó játékot láthattunk, ahol egyértelmű volt a fölényünk, de Halászteleknek is voltak szép és veszélyes támadásai. Gólokat viszont már csak mi szereztünk és végül megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot.
A sikernek két újonc is tagja volt. Először lépett ma pályára az U21-es csapatban Ruzsinszki Dávid és Takács Patrik, akik az U16-os csapat erősségei. Mindkét játékosnak gratulálunk!

Bolha FTSE Tárnok
: Ravasz Márk 7 - Demjén Dániel 0 (Horváth Martin 19' 8), Eskulics Dávid 7, Németh Kristóf 7, Czeilinger Zsolt 7 (Ruzsinszki Dávid 89' 0) - Csuka Zsolt 7, Csillik Gábor 7, Süle Ármin 7 (Czeilinger Balázs 77' 0) - Sárai Ferenc 8 (Takács Patrik 89' 0), Süle Soma 7 (Demján Dénes 79' 0), Tóth Tamás 7 (Gonda Roland 89' 0)  
Edző: Csizly Attila

Halásztelek FC: Dósa Gergely - Somogyi László, Takács Zsolt, Dabasi Zoltán, Kondor Norbert - Mekker Attila, Horn Krisztián (Nagy Szilárd 46'), Pásztor József - Gazdag Martin, Utasi Károly (Szeleczki Norbert 66'), Botos Krisztián
Edző: Varga Ákos

Csizly Attila: -
Úgy érzem, hogy a mérkőzések előtt a játékosaim az ellenfeleket csak a tabellán elfoglalt helyezésük alapján mérik fel, és úgy gondolják, hogy akik alattunk foglalnak helyet azok mind nálunk gyengébb csapatok. A mai mérkőzésen is bebizonyosodott ez, mivel kissé álmosan kezdve az első félidőt egy harcos folyamatosan visszatámadó Halásztelekkel álltunk szemben, főleg a támadó szekciójuk volt nagyon erős, mind gyorsaságban, mind fizikálisan, és ez meglepett minket. Szerencsére ez csak az első negyedóráig tartott, igaz ezalatt kaptunk is egy gólt. Negyedóra után sikerült rendezni a sorainkat, és már  mi is veszélyeztettük az ellenfél kapuját. Mindkét oldalon folyamatos támadásvezetések jellemezték az első félidő második felét. A félidő végére sikerült kiegyenlítenünk. A második félidőt mi kezdtük jobban, és folyamatosan uraltuk a játékot mind a védő, közép és támadó harmadban, és ez gólokban is megmutatkozott. Megérdemelten győztünk! Gratulálok a győzelemhez!

Tabella a 10. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz