10.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

10.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Alsónémedi SE 2-1 (1-1)
Tárnok, Tárnok KSK
2012-10-20 - szombat 12:00
Játékvezető: Molnár László
Aszisztens: Suscsák János
Gól: Nagy László 44', Czeilinger Balázs 60' ill. Szalai József 43'
Lap: Nagy László 47', Réti Tamás 75' ill. Kovács Ádám 35', Szalai József 41'

A forduló további mérkőzései:
2012-10-20 - szombat
12h
Fóti SE - Felsőpakony KSE 1-3
, Péceli SSE - Örkény SE 3-1, Halásztelek FC - Budakalász MSE 2-3, Veresegyház VSK - Törteli KSK 1-0
2012-10-21 - vasárnap 12h
Hévízgyörki SC - Verőce SE
1-0, Újlengyel DSE - Pilisi LK-Legea 4-6, Kisnémedi MSE - Gyömrő SE 0-5

Bolha FTSE Tárnok: Családi Attila - Czeilinger Balázs 7, Nagy Dániel 6, Dallos Bence 5 (Csillik Gábor 34' 5), Ungvári Balázs 4 - Kiss Tamás 5, Pusztai Csaba 5, Réti Tamás 6 (Bréda Richárd 76'), Nagy László 7 - Nagy Renátó 5 (Takács Dániel 88'), Sárai Ferenc 7
Kispad: Ravasz Márk
Edző: Szimandl Gábor

Alsónémedi SE: Kerekes Géza - Kovács Máté, Nagy Gergő, Szalai József, Győrvári Tibor - Mészáros Róbert, Kovács Bence, Sándor Ádám, Sándor Balázs - Kovács Ádám, Steingruber Richárd
Kispad: Pleszkáts Márió, Schwartzer Máté, Bezjian Alberto
Edző: Laczik Csaba

Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a listavezető, kilenc forduló után még veretlen, Alsónémedi SE fiataljai voltak az ellenfeleink. Teljes mértékben azt kaptuk, amire számítottunk. Rendkívül masszív, jól futballozó csapattal kellett megküzdenünk. Lüktető, hullámzó volt a játék képe, az első félórában. A 35. percben a játékvezető megsértéséért Kovács Ádám piros lapot kapott. Sajnos a kiállítás után sem tudtunk ellenfelünk fölé nőni. A játék képén egyáltalán nem látszott, hogy emberelőnyben játszunk. Ráadásul a 43. percben egy teljesen felesleges szabálytalanságot követtünk el a 16-osunkon belül, amiért 11-est rúghattak a vendégek. Szalai József laposan a kapu jobb oldalába lőtte a labdát. 0-1. Családi Attila jó irányba vetődött, de 10 centivel lemaradt a labdáról. Szerencsére egy perc múlva sikerült egyenlíteni. Czeilingel Balázs ellenállhatatlanul robogott fel a labdával jobboldalon, mindenkit faképnél hagyva. A 16-os sarkáról óriási bombát engedett el, amit még blokkolni tudott a védelem, ám a lecsorgó labdát Nagy Laci közelről a kapuba kotorta. 1-1.
Jelentős fölényt a második játékrészben sem tudtunk kialakítani. Talán a túlzott akarás kissé görcsössé tette játékunkat, de továbbra is sokat hibáztunk, pontatlanok voltun középpályán. Aztán a 60. percben a végig nagyszerűen játszó Czeilinger Balázs eldöntötte a mérkőzést. A jobb szélen lódult meg a labdáva, kissé befele húzott és a 16-oson belülről lőtte ki a bal felső sarkot. 2-1. A hátralévő fél órában a vendégek mindent megtettek, hogy kiegyenlítsenek és erre még emberhátrányban is megvolt az esélyük. A szerencse ezúttal - a felsőpakonyi meccsel ellentétben - mellénk szegődött és meg tudtuk tartani előnyünket.

Szimandl Gábor: - Rengeteg munka, folyamatos átszervezés, de megcsináltuk! Ez a fizikális rész hiányzik sok mérkőzésünkből, de ehhez kell kell egy ilyen jó ellenfél is. Lehet, hogy a döntetlen eredmény reálisabb lett volna az összkép alapján, de mi fejben többet tettünk hozzá és ezért nyertünk!

Laczik Csaba:
– Kulturált, jó erőkből álló ellenféllel szemben szenvedtünk vereséget. A játékvezető sajnos nem ért fel a mérkőzés színvonalához.

Tabella a 10. forduló után

Házi góllövőlista a 10. forduló után

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz