1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2015/2016 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Felsőpakony KSE 1-5 (0-2)
Tárnok KSK, 2015-08-16 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Páldi Ferenc
Aszisztens:
Eisenbacher Mihály, Szilágyi József
Gól:
Takács György 82' ill. Bárdos Péter 33', Nagy Szabolcs 41', Wrábel József 57' 60', Szabó Gábor 78'
Lapok: nem volt

A forduló további eredményei:
Taksony SE II. - Százhalombattai LK 1-5, UFC Gyömrő - Pereg SE 3-0, Dömsödi SE - Fémalk-DDTE 1-1, Dunaharaszti MTK II. - FC Dabas II. 1-4, Alsónémedi SE - Ráckeve VAFC 5-2, Bugyi ASE - Hernád SE 2-0, Gyál BKSE - Sóskút SKE 2-0

Tárnok BKSK: Pintér László 6 - Kovács Gyula 4, Nagy Dániel 4, Ilyés Attila 4, Németh Kristóf 4 - Csibrik György 4, Szász Csaba 4 (Takács György 56' 6), Czeilinger Péter 6 - Gonda Roland 5 (Csillik Gábor 74'), Kürti Viktor 4 (Kaszás Attila 76'), Tóth Tamás 4
Kispad: Tímár Richárd, Sárai Ferenc
Edző: Szimandl Gábor

Felsőpakony KSE: Gerstenbrein Gábor - Nagy Szabolcs, Varga Péter (Jónás István 78'), Csapó András, Fülöp Tamás - Tóth Roland (Csipak Bence 66'), Szabó Gábor, Király Krisztián - Bárdos Péter, Wrábel József, Kovács Sándor
Edző: Nagy Zoltán

Tudósítás:
Nem sikerült a rajt a 2015/2016-os bajnokságban. Mondhatom, hogy beragadtunk. Ennek oka legfőképpen az volt, hogy ma a védelmünk szinte használhatatlan volt. Mindezek ellenére az első félidő teljesen kiegyensúlyozott játékot hozott, bár már akkor is látszott, hogy az ellenfél gólzsákját, Wrábel Józsefet nem tudjuk tartani. Már akkor is csak a szerencsén múlott, hogy nem talált a hálónkba. Két nagy helyzete is akadt ebben a játékrészben. Betalált viszon Bárdos és Nagy Szabolcs. Mindkét találatot szögletrúgás előzte meg.
A második félidő azután kész rémálomnak tűnt. Ekkor már kétszer is eredményes volt Wrábel. Mindkét góljához és az ötödik felsőpakonyi gólhoz is kellett a végig erőtlenül, gyámoltalanul játszó védelmünk aszisztálása.Szinte hihetetlen, hogy védőink még testi kontaktusba sem kerültek a vendégek támadóival szemben, nemhogy kemény ütközésekkel akadályozták volna rohamaikat. Helyzeteink azért nekünk is voltak a mérkőzésen, de gólunk ennek ellenére, nem helyzetből, hanem Taki 30 méteres bombájából született.
A folytatáshoz ez a védőmunka nagyon kevés lesz. Ebben mindenképpen sokat kell javulni.
Fontosabb események a mérkőzésen:
7. perc.  Tóth Roland kap mélységből kitűnő ütemű indítást a térfelünk közepén. Faképnél hagyva védelmünket, 18 méterről lő, de lövését a kifutó Pintér kiüti az oldalvonal felé.
10. perc. Nagy Dani indította kitűnő labdával Kürtit a jobboldalon. Viktor beadását Czeilinger Peti kapja középen, aki jó helyzetből, 14 méterről lő, alig mellé.
14. perc. Wrábel ugrik ki villámgyorsan középen, de lövését a kitűnően helyezkedő Pintér Laci kiöklözi. Ez még nagyobb bravúr volt, mint az első védése.
33. perc. Tóth Roland végezhet el szögletet. Védőink a túlsó saroknál teljesen őrizetlenül hagyják Bárdos Pétert, aki belsővel megszerzi a vendégek vezető gólját. 0-1.
41. perc. Az előző jelenet újra megismétlődik, de ezúttal Nagy Szabolcs talál a kapunkba a szöglet után. 0-2.
53. perc. Tóth Tamás a szögletzászló közeléből, szép csellel indul befelé. A tizenhatos oldalvonalától beadja a labdát a középen érkező Czeilinger elé. Péter látványosan, egy félfordulatos ollózó mozdulattal lő kapura, de labdáját védte a vendégek kapusa.
57. perc. Fülöp Tamás hagyta faképnél védelmünket. Ütközés nélkül hozhatta el a labdát, amit Wrábelhez továbbított. Wrábel József a 16-os sarkától befelé indult a védelmünk előtt. Védőink most sem avatkoztak játékba (szinte hihetetlen). Amikor a csatár középre ért, gond nélkül lőhette el a labdát, ami félmagasan kötött ki Pintér kapujának bal oldalában. 0-3.
60. perc. Úgy látszik mi ezen a mérkőzésen még az ismétlésekből sem tanultunk. Mint ahogy az első két gólunk is ponosan azonos szituációból esett, úgy a negyedik kapott gól kísértetiesen hasonlított a harmadikhoz. Wrábel József pontosan ugyan úgy vezette a labdát befelé, a védők előtt. A különbség csak annyi volt a két gól között, hogy most lapos lövéssel talált a kapunkba. 0-4.
67. perc. Takács Gyuri mélységi indítására Tóth Tomi érkezett, de lövése kapu mellé szállt.
70. perc. Tóth szögletét Ilyés fejelte 8 méterről fölé.
78. perc. Ismét Wrábel volt, akivel ezúttal Nagy Dani nem bírt. Elvitte mellette a labdát, majd Szabó Gáborhoz továbbított, aki kapunkba talált. 0-5.
82. perc. A hajrában kissé magunkhoz tértünk. Ekkor született szépítő gólunk. A vendégek térfelének közepén adogattunk, amikor Takács Gyuri váratlanul lövésre szánta el magát. A nagyszerűen eltalált labda bombaként vágódott a jobb felső sarokba. 1-5.

Szimandl Gábor: - Gratulálok Felsőpakonynak a győzelemhez!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz