09.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

09.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2013/2014 > Tavaszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Dömsödi SE 6-2 (2-1)
Tárnok,
2014-05-04 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Bódy Benjámin
Aszisztens
: Kovács Bálint
Gól:
Sárai Ferenc  26' 71', Völgyi Ádám 40', Tóth Tamás 51' 85', Kürti Viktor 62' ill. Böröcz Bence 5', Krajcsír Attila 81'
Sárga lap: - ill. Kelemen Csaba 39'

A forduló további eredményei:
2014-05-03.
Délegyháza KSE - Pereg SE 14-2, Halásztelek FC - Sóskút SKE 0-3
Szabadnapos
: Dunavarsányi TE

Bolha FTSE Tárnok: Ravasz Márk 5 - Németh Kristóf 5 (Czeilinger Zsolt 71' 0), Völgyi Ádám 5, Kovács Gyula 5 - Viszokai János 5 (Eskulics Dávid 74' 5), Szász Csaba 5, Süle Soma 5, Nagy László 5 - Sárai Ferenc 5, Kürti Viktor 5, Tóth Tamás 5 (Gonda Roland 71' 0)
Edző: Szimandl Gábor

Dömsödi SE: Ispán Norbert - Sebestyén Dávid István, Kelemen Csaba, Kasza Ádám, Varga Csaba - Krajcsír Attila, Böröcz Bence, Gyökeres Gábor, Gyökeres Áron László - Ádám Gábor
Edző:

A Dömsöd csapata csak 10 fővel érkezett a mérkőzésre, de ez egyáltalán nem könnyítette meg a helyzetünket. Annál is inkább, mert már az 5. percben vezetést szereztek. Ettől kezdve sündisznó állásba vonultak és körömszakadtáig igyekeztek védeni előnyüket. Mi viszont ebben a szándékukban nagyon jó segítséget adtunk nekik azzal, hogy gépiesen, enerváltan játszottunk. Olyan rosszul ment a játék, ahogyan ebben a tavaszi szezonban még talán soha. Hiába mi birtokoltuk többnyire a labdát, rengeteg rossz passz volt játékunkban. Persze ellenfelünk sem emelte a játék színvonalát, de ne feledjük, ők eleve létszámhátrányból indultak. Szerencsére még az első játékrészben sikerült fordítani az eredményen.
Különösebben a második játékrészben sem remekeltünk, de legalább gólokat sikerült szerezni. Ellenfelünk egyre inkább elfáradt, mi pedig ezzel párhuzamosan némileg javultunk. Győzelmünk teljesen megérdemelt, de játékunk rengeteg kívánni valót hagyott maga után a mai napon.

Szimandl Gábor: - Mélypontjára érkezett az U21-es bajnokság, mert már teljesen természetes, hogy az ellenfél vagy nem jön el, vagy már nem is fogad ellenfelet. De ha eljön, akkor rendre 9-10 emberrel!! Ezen a mérkőzésen már a játékosok testi épsége is mellékes volt az ellenfél edzőjének számára és inkább azt bizonygatta, hogy milyen erős és bátor! No comment!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz