09.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

09.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2013/2014 > Őszi mérkőzések

BFTSE Tárnok _ Pilisvörösvári UFC  2-3 (1-1)
Tárnok, 2013-10-27 - vasárnap 11:30


Játékvezető: Szalai Zoltán
Aszisztens
: Boros Zoltán
Gól:
Czeilinger Balázs 5', Sárai Ferenc 81' ill. Peller Ákos 7' 53', Pappert Markó 50'

A forduló további eredményei:
2013-10-26.
Pomáz-ICO SE - Fogócska SE Érd
0-6
2013-10-27.
Budakalász MSE - Piliscsaba SE 3-0, Viadukt SE-Biatorbágy - Százhalombattai VUK SE 0-5

Bolha FTSE Tárnok
: Kürti Viktor 5 - Németh Kristóf 5 (Réti Tamás 77'), Kovács Gyula 5, Völgyi Ádám 5, Pusztai Csaba 5 - Czeilinger Péter 5, Czeilinger Balázs 6, Sárai Ferenc 6, Kiss Tamás 5 (Viszokai János 77) - Csuka Zsolt 4, Bilik Krisztián 5
Kispad: Ravasz Márk, Gonda Roland, Édes Bence
Edző: Szimandl Gábor, Csizly Attila

Pilisvörösvári UFC: Danku Norbert - Tóth Pál, Oberitter Tibor, Pappert Markó, Güngör János Ayhan - Kuhajda Tamás (Horváth Áron 19'), Dallos Bence, Kosztolánszki Krisztián - Peller Ákos, Szakszon János, Kriston Gábor (Breier Csaba 46')
Edző: Széplaki József

Ma megint a "rosszabbik játékunkat" vettük elő, vagyis nem látszott a csapaton a győzniakarás szikrája sem. A fiúk "jótálltak" a pályán. Mozgás nélkül pedig nehéz jó játékot produkálni. Az első félidő még csak kiegyenlített volt, de ez leginkább az ellenfélnek volt köszönhető, hiszen ők sem erőltették magukat túlzottan. A második játékrészben viszont inkább a vendégeken látszott, hogy győzni szeretnének, bár játékban továbbra sem nyújtottak többet, de több volt náluk a mozgás és ez ma elég volt ellenünk a biztos győzelemhez.
A gólok története
5. perc: Csuka Zsolt kitűnő labdával indította a teljes erővel robogó Czeilinger Balázst. Balázs ráfutott a labdára, pár métert vezette, majd az 5-ös sarkáról laposan a hosszú sarokba bombázott. 1-0. Ekkor még nem gondoltuk, hogy vereség lesz a vége.
7. perc: Gyorsan jött az egyenlítés. Jobb oldali beadást védőink elengedték és az érkező Peller Ákos senkitől sem zavartatva, 15 méterről lőtt a kapunkba. 1-1. Jól elaludtunk.
50. perc: Pilisvörösvári támadás után védelmünk felszabadított. Nem került messzire a kapunktól a labda. Pappert Markó lecsapott rá és 18 méteről leadott magas ívelése behullott a hosszú felsőbe. 1-2. Nem veszem biztosra, hogy így akarta eredetileg.
53. perc: Egy hosszú kiugratásra a 'vörösvári Peller és a kapujából kifutó Kürti Viktor startolt. Peller Ákos csak pár centivel érte el előbb a labdát, mint kapusunk, de ez elég volt ahhoz, hogy kapunkba pörgessen. 1-3. Ezzel nagyjából el is dőlt a 3 pon sorsa.
80. perc: Jobboldali beadásra Sárai Ferenc érkezett a kapu előterébe és 7 méterről talált Danku Norbert kapujába. 2-3. Ez volt az utolsó puskaporunk.

Szimandl Gábor: - Ma legalább olyan dolgokat lehetett látni, ami alapján még dícsérni is lehetett.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz