06.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

06.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2013/2014 > Tavaszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Pereg SE 4-1 (3-1)
Tárnok KSK, 2014-05-07 - szerda 17:00


Játékvezető: Mércse László id.
Aszisztens
: Ragula Csaba
Gól:
Sárai Ferenc 4', Nagy László 26', Csibrik György 38', Czeilinger Zsolt 72' ill. Farkas Gyula 2'
Sárga lap: - ill. Medgyes Martin 81'

A forduló további eredményei:
2014-04-12
Dunavarsányi TE - Halásztelek FC 3-2, Délegyházi KSE - Sóskút SKE 2-3
Szabadnapos: Dömsödi SE

Bolha FTSE Tárnok: Habos Tamás 5 - Nagy Dániel 6 (Németh Kristóf 75' 0), Völgyi Ádám 6, Viszokai János 6 (Czeilinger Zsolt 67' 0), Kovács Gyula 6 - Szász Csaba 6 (Csuka Zsolt 58' 6), Czeilinger Péter 7, Csibrik György 6 (Süle Soma 75' 0) - Sárai Ferenc 6 (Csillik Gábor 58' 6), Tóth Tamás 6 (Gonda Roland 67' 0), Nagy László 6 (Kürti Viktor 59' 6)
Edző: Szimandl Gábor

Pereg SE: Preiszler Norbert - Horák Zsolt, Farkas Gyula, Balázs György Antal, Mocsár Csaba - Molnár Ferenc, Pintyi István, Liptai Dávid, Medgyes Martin - Jánoska Zsolt, Nagy Zsolt

Edző: Kovács László

Ha nehezen is, de végül létrejött a Tárnok - Pereg U21-es labdarúgó mérkőzés, melyet már április 6.-án kellett volna lejátszani. Akkor, mai vendégeink több mint egy óra késéssel érkeztek (a kötelező várakozási idő 30 perc). Természetesen akkor a mérkőzést hivatalosan 3-0 arányban a mi javunkra kellett volna igazolni. A megyei szövetség közbenjárására azonban ma mégis sor került a mérkőzés hivatalos lejátszására, bár ez sem ment zökkenő mentesen. A mérkőzés hivatalos kezdési ideje 17 óra volt. A csapatok általában egy órával a mérkőzés kezdése előtt szoktak érkezni, hiszen kezdés előtt még át kell öltözni, jegyzőkönyvet kell írni és egyéb adminisztrativ teendők vannak, valamint nem utolsó sorban be kell melegíteni a játékosoknak. Közeledett a meccskezdés, de ellenfelünknek még se híre se hamva. Aztán pár perccel 3/4 5 után megérkeztek, így szűk félórás tolódással ugyan, de lett mérkőzés.
Mint kiderült a pályán, az ellenfél játékosai nem is voltak ügyetlenek. A mérkőzésen nagyon jól mozogtak, lelkesek és kemények (nem durvák) voltak, sőt, már a 2. percben betaláltak a kapunkba. Az első 15-20 percben sajnos mi is sokat segítettünk nekik pontatlan, kapkodó játékunkkal. Azután kissé feljavultunk, de az első játékrészben és a második játékrész elején még akadozott a gépezet. Így volt ez annak ellenére, hogy az első félidő végéig három gólt is szereztünk. Azután a vendégeknél fokozatosan elfogyott az erő, mi pedig rúgtunk egy negyediket, ami gyakorlatilag komolytalanná tette a mérkőzést. Pereg ettől kezdve feladta és úgy döntött, hogy saját magát fogja szórakoztatni. Szinte át sem jöttek a térfelünkre, de ha hozzájuk került a labda, akkor zsonglőr mutatványokkal próbálták egymást szórakoztatni és poénkodtak játékosokkal, nézőkkel és játékvezetővel egyaránt. Ettől kezdve sok köze már nem volt a mérkőzésnek a labdarúgáshoz. Sajnos, mert ahogy írtam már, egyénileg jó képességű fiatalokról van szó. Az más kérdés, hogy csapatként nagyon gyengén funkcionáltak, de ez már legyen az ő problémájuk. Nekünk a hajrában sikerült jó néhány gólhelyzetet kihagyni, mignem annak rendje és módja szerint 90 perc után ez a mérkőzés is véget ért, hála a sporinak!  


Szimandl Gábort kérdeztem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz