02.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

02.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Ürömi SC II - Tárnok KSK II 1-3
Üröm, 2013-08-31 - szombat 13:30


Játékvezető: Csoknyai István
Aszisztens:
Szőgyi László, Szántó Tamás
Gól:
Köcski Krisztián 2' ill. Gál Tibor 23' 55', Körtvélyesi Ádám 73'
Sárga lap: Podhorcsek Dániel ill. Huffler István

A forduló további eredményei:
2013-08-31
Nagykovácsi SE - Fóti SE 2-4
2013-09-01
Pilisszentlászló BSI - Kerepesi SBE 1-1, Tinnye KFC - Szentendre VSE 1-5, Tahitótfalu SE - PILE Pilisszentkereszt 0-2, Visegrád SE - Budajenő KSE 2-3
Szabadnapos
: Kisalag

Ürömi SC II: András Ferenc (Mogyoródi Krisztián 46') - Örkényi Bence, Gyugyi Márk, Fülöp Ádám, Korcsogh Tamás (Vámos László Benjámin 57') - Tenora Bálint (Tóth Árpád 37', Hazafi Mihály 67'), Podhorcsek Dániel, Pápai Csaba, Koczó Richárd (Frölich Renátó 61') - Köcski Krisztián (Varga Gábor 25'), Nyisztor Donát
Edző: Ködöböcz Tibor

Tárnok KSK II:
Szabó Zoltán 6 - Csuka József 6, Ruzsinkó Zsolt 6, Szabó Zsolt 8, Huszár Balázs 6 - Ilyés Attila 5, Csákány Gábor 8, Csákány Zsolt 5 (Huffler István 5 46'), Orosz Tamás 5 (Körtvélyesi Ádám 6 52') - Gál Tibor 8, Lukács Zsolt 6
Kispad: Schrenck Rajmund
Edző:
Schrenck Rajmund

Tudósítás:
Tárnokról való indulás Ürömre, kicsit nehezére esett a csapatnak mivel egy nagyon jó hangulatú lecsó fesztivált kellett elhagynunk. Ennek tudható be az a húsz perces késés is, amivel beestünk az öltözőbe.
A múlt heti bajnoki után nekünk nem volt más lehetőségünk mint a három pont megszerzése. Egy kicsi, és rossz minőségű műfüves pálya fogadott bennünket. Idegesen kapkodva kezdtük ezt a mérkőzést is. Rögtön a 2
. percben egy szabadrúgást követően Zolika még hárítani tudott, majd fekve próbált felszabadítani, de szerencsétlenségünkre pont az érkező csatár térdére pattant a labda ami a léc alá vágódott. Védelmünk ekkor még fejben a lecsó fesztiválon tartózkodott.
Ahogy telt az idő úgy vettük át az irányítást, és alakítottuk ki sorra a helyzeteinket. Ez a találkozó kísértetiesen hasonlítani kezdett a Nagykovácsi ellenihez. Azután, a 23. percben megtörtént az amire nagyon vártunk, Gál Tibi bomba góljával egyenlítettünk. Szünetben Huffler váltotta Putyit. A második játékrész elején nagy erőket mozgósítva hajtottunk a következő gól megszerzése érdekében. 55.percben Szabó Zolika kirúgását Gál Tibi vette át úgy hogy a védőt beesernyőzte majd kapásból vágta a léc alá. Ellenfelünk szurkolói is megtapsolták ezt a ritkán látott gólt.
Ezek után mintha az Ürömi játékosok feladták volna, szinte csak nálunk volt a labda, nyugodtan higgadtan passzolgattunk. Gál Tibi kapkodott el egy lehetőséget, majd Luki rúgott egy kapufát. 73. percben Csuka Józsi nagy bedobását fejelte Körtvélyesi Ádi a kapu közepébe.
Sikerült kijavítanunk az előző heti vereséget. Valahogy a távozásunk gyorsabbra sikerült mint az érkezésünk, valószínű, hogy az a jó lecsó sürgette a csapatot, na meg persze az öregfiúk mérkőzés mert a játékosok kíváncsiak voltak, hogy az edzőjük vajon azt csinálja e amiről hétről hétre beszél.


Schrenck Rajmund:
- Idegesen kezdtük a mérkőzést, középpályán megint lyukasak voltunk. A kapott gól után viszont átérezte mindenki a következő vereség jelentőségét. Kivétel nélkül mindenki hajtott. Akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz