01.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

01.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2013/2014 > Őszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Fogócska SE Érd 2-3 (1-1)
Tárnok KSK, 2013-09-01 - vasárnap 14h30


Játékvezető: Lővei Tamás ifj.
Aszisztens
: Gaál Bence Kristóf, Kard András
Gól:
Sárai Ferenc 16', Nagy László 56' ill. Lantos Bence 43', Fülöp Viktor 50' 90'
Sárga lap: Csuka Zsolt 27', Sárai Ferenc 70', Völgyi Ádám 75', Kovács Gyula 89' ill. Berzéki Gábor 4', Góman Zoltán 39'
Piros lap: -

A forduló további eredményei:
2013-08-31
Pomáz-ICO SE - Százhalombattai VUK SE 1-3
2013-09-01
Budakalász MSE - Pilisvörösvári UFC 5-1, Viadukt SE-Biatorbágy - Piliscsaba SE 2-0

Bolha FTSE Tárnok: Kürti Viktor 5 (Ravasz Márk 5, 46') - Édes Bence 5, Völgyi Ádám 6, Kovács Gyula 6, Németh Kristóf 5 - Czeilinger Péter 5, Csuka Zsolt 6, Nagy Dániel 5 - Csillik Gábor 5 (Bilik Krisztián 6, 55'), Sárai Ferenc 5, Nagy László 5
Kispad: Réti Tamás, Kiss Tamás, Süle Soma, Demján Dániel, Viszokai János
Edző: Szimandl Gábor, Csizly Attila

Fogocska SE Érd: Mészáros Gyula - Pfendtner Norbert (Fülöp Viktor 47'), Tihanyi Zoltán, Berzéki Gábor, Turi Bence - Nyikos Balázs, Berzéki Dániel, Góman Zoltán - Dubicz Norbert, Lantos Bence, Krasniqi Besznik (Berényi Tamás 53')
Edző:

Tudósítás:
Változatos, izgalmas mérkőzés volt, rengeteg hibával. Az első óriási hibát a vendégek kapusa követte el. Sárai Ferenc nem tú jól sikerült lövését a hálóőr szinte már birtokolta, de valahogy mégis kiperdült a kezéböl a labda és a gólvonal mögé került. A Fogócska SE ettől kezdve nagy erőfeszítéseket tett a kiegyenlítés érdekében, a tárnoki játékosok viszont nagyon erőtlenül, mondhatni enerváltan játszottak. Kész csoda, hogy az első félidő egalizálása csak két perccel a félidő lefújása előtt sikerült. Lantos Bence egyenlített.
A második félidőre egy kicsit sikerült összeszedni magát a hazaiaknak, de ez azért még közel sem jelentette azt, hogy jól játszottunk. Az 50. percben meg is szerezték a vezetést a vendégek, amit viszont 6 perccel később még sikerült kiegyenlíteni. Az érdiek viszont ezen a mérkőzésen sokkal többet tettek a győzelemért. Lényegesen gyorsabbak és erőszakosabbak voltak a labdáért vívott harcokban, így - ha csak az utolsó percben is -, de teljesen megérdemelt győzelmet arattak.

Csizly Attila: -
Kedvenc színészem Al Pacino egyik filmjéből tennék ide egy idézetet a „Minden héten háborúból”.
„Mindig az győz, aki mindent belead. Nézz a melletted ülőre, nézz mélyen a szemébe. Azt látod majd benne, hogy a srác segít majd a harcban, látni fogod, hogy
Ő meghozza ezt az áldozatot a csapatért. Tudja jól, hogy ha rajtad múlna Te is, megtennéd ezt érte. Ezt hívják csapatnak! Tehát vagy túléljük, ezt a harcot egy csapatként, vagy odaveszünk egyénenként. Ennyi a történet. Ez a football! Na? Melyiket akarjátok?”


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz