Őszi - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Őszi

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Statisztikák
Ilyenkor, amikor egy idénynek vége, érdemes talán tallózni egy kicsit a statisztikai adatokban. A számok nem szoktak csalni és sokat elárulnak egy bajnokságról, egy idényről, vagy egy csapatról. Megpróbálom bemutatni speciális nézőpontból a bajnokságunkat. A fő nézőpont természetesen felnőtt csapatunk. Van itt többek között "Hazai tabella", "Idegenbeli tabella", "Első félidei tabella", "Házi góllövőlista" és sok egyéb. Akár komoly következtetéseket is le lehet vonni ezekből a mutatókból, de csak úgy szórakozásból is érdemes böngészni. Jó szórakozást hozzá!
Kezdjük talán az "Általános tabellával", hiszen mégis csak ez a fő kiindulási pont.  Ebből az látható, hogy nagyjából az első 5 csapat a legesélyesebb dobogón végezni, persze ez azért nem szentírás.
Hazai tabella és az idegenbeli tabella azt mutatja, hogy az őszi idényben idegenben voltunk eredményesebbek. Ennek az az oka, hogy az első öt helyezettből (rajtunk kívül 4 csapat) hárommal itthon játszottunk és ellenük csak 2 döntetlenre futotta, Diósd ellen pedig vereséget szenvedtünk. Idegenben egy igen vitatható vereség és egy döntetlen mellett négyszer hoztuk el a három pontot. Az őszi tabella 3. helyén végzett Érdet is legyőztük.
Hazai tabella
Idegenbeli tabella
Az első és második félidőkben nyújtott teljesítményeinket összehasonlítva, megállapítható, hogy a második játékrészt bírtuk jobban. Hogy ekkorra mi javultunk fel, vagy ellenfeleink estek vissza? Egyik verziót sem lehet határozottan kijelenteni. Arra azonban lehet következtetni, hogy kondicionálisan mindenképpen a csoport átlaga felett vagyunk. Ugyanannyi kapott gól mellet a második félidőkben majdnem kétszer annyit szereztünk, mint az elsőben.
Első félidei tabella
Második félidei tabella
Még egy utolsó tabella, ahol az első öt helyezett csapat egymás elleni eredményeit vettem figyelembe. Itt látható, hogy 50%-os teljesítménnyel középen foglalunk helyet. Ez azért látszik picit kevésnek, mert mint már említettem a négy mérkőzésből hármat hazai pályán játszottunk. Az is igaz viszont, hogy az őszi szezonban idegenben szerepeltünk eredményesebben. A feladat adott, Diósdról, Kiskunlacházáról és Dabasból is ponttal, pontokkal kell hazatérni!    
Tabella az első öt helyezett egymás elleni eredményei alapján
Az alábbi táblázat játékosainkról ad tájékoztatást. Az őszi szezonban 22 játékos lépett pályára a felnőtt csapatban. Itt többek között megtudhatjátok, hogy ki hány percet töltött a pályán, hány gólt szerzett és milyen átlagot ért el Kaszás Attila edző meccsenkénti értékelése alapján, de egyéb adatokat is lehet böngészni.
Egyéni statisztika játékosainkról
Egyéb érdekességek
Sorozataink
Különleges eredményeink
Csapatunk helyezés grafikonja
A góllövő lista állása (1-25 hely)
A  házi góllövő lista állása
Eredménymátrix
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz